2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری درشون بیارم؟

درشون نیارمن که نمیتونم.ولی هه اب نمک قرقره کن خودش کنده میشه

بعداگه تحمل کنی ازبینیت اب نمک هم بزنی راحت تر کنده میشه

شربت دیفن هیدرامین قرقره کن بعد اب نمک

قرص ازیترومایسین تاشب خوب خوبی

درشون نیارمن که نمیتونم.ولی هه اب نمک قرقره کن خودش کنده میشهبعداگه تحمل کنی ازبینیت اب نمک هم بزنی ...

الان یه تیکه ریزش افتاد ولی خیلی مونده

وقتی زیاد بستنی و...  اینا میخورم اینجوری میشه

خیلی ام درد داره

همسر من خودش با گوش پاکن درآوارد

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم. 

من چند سال چرک پشت حلق داشتم 

یه روز حس کردم چیزی ته گلوم گیر کرده نگاه کردم دیدم سفیدیهته حلقم با قلاب بافتنی درش اوردم مثله دونه ی برنج بود 

حالا بعد از چند سال دو سه تا حفره شده و تعدادش بیشتر شده 

لوزمم ورم کرده خیلی اذیتم همش انگار غذا ته کلوم مونده  

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

من چند سال چرک پشت حلق داشتم یه روز حس کردم چیزی ته گلوم گیر کرده نگاه کردم دیدم سفیدیهته حلقم با قل ...

منم الان نگاه کردم چند تا حفره بودددد🥲🥲🥲🥲

خیلی بده ک هر چند وقت یه بار در بیاذ

دوستان اگه آدم همیشه حس کنه یه چیزی تو گلوش 

گیر کرده بخاطر همین سنگ لوزه هستش؟ 

برای من دو تا غده سفید تو حلقم هست 

سنگ لوزه هم داشتم خیلی کوچیک بود 

آب نمک قرقره کرده جدا شد 

دوستان اگه آدم همیشه حس کنه یه چیزی تو گلوش گیر کرده بخاطر همین سنگ لوزه هستش؟ برای من دو تا غده سفی ...

اره سنگ لوزست

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.