آیا فروش طلا برای گرفتن وام از روی پولش از بانک و افزایش پول از طریق وام منطقیه یا خیر؟
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
وام در حالت عادی اینقد سود میخوره که میگن فقط واسه کارای پر سود گرفته بشه وگرنه همه ش ضررهبعد شما طل ...
با پول طلا ،کم کم گرفتن وام و افزایش پول برای خرید خونه منطقی نیست؟
یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
وام در حالت عادی اینقد سود میخوره که میگن فقط واسه کارای پر سود گرفته بشه وگرنه همه ش ضررهبعد شما طل ...
از روی پول در حال گردش میخواهیم وام بگیریم ،اشتباهه؟
نهخورد خورد طلا و سکه خریدن منطقیهدر اخرم هر چقد کمداشتین وام مسکن بگیرید
ببخشید باز میپرسم، اگه پول طلا در حد ۳ ماه هم در گردش باشه و بشه از رو پولش وام گرفت ،بعد بخوام اصل پول طلا برای خرید خونه بردارم بازم ضرره؟
گلم ماهم ۳۰۰ تو بانک داشتیم میخواستیم چندماه بمونه بشه وام گرفت به قول همسرم مملکت اوضاعش معلوم نیس پول هم روز به روز بی ارزش تر میشه البته ما وام و پول گنده رو واسه دوسال دیگه میخوایم تغریبا خونه ساختن بجای تو حساب موندن الکی پول رفتم همرو طلای دست دوم خریدم
میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه