2777
2789
عنوان

پای شکسته و اسباب کشی

77 بازدید | 9 پست

چجوری اینارو جمع کنم😭

کارگر گرفتیم بار زد اورد تو خونه اما چیدمانش مونده منم پام تو گچ!!! کسیم کمک حالم نیس و پول کارگرم دیگه ندارم مهمونم میخواد بیاد پوووف

بزارم همینجور باشه؟ یا یه فکری کنم😭😭

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی شکر باز سر خونه زندگیت هستی

سرپناهی هست

کم کم کف خونه بزار

از پایین شروع کن

بالاها رو شوهرت کمک بگیر

من خونه زندگیم اسباب کشی کردم ولی بی سر پتاه اوردم خونه بقیه. کاش منم برم سرخونه ام

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بذار باشه مهمونم آدمه خب درگ میکنه

ااخ خواهر شوهرامم یه ساله ازدواج کردم یه شهر دیگم برا فضوای میان ک ببینم چی دارم چی ندارم سرو وضعم چجوره!!! اصلنم درک ندارن ک طرف پاش مشکل داره ک خونش اینجوره

الهی شکر باز سر خونه زندگیت هستیسرپناهی هستکم کم کف خونه بزاراز پایین شروع کنبالاها رو شوهرت کمک بگی ...

ایشالا ک به زودی صاحب خونه بشیم از شر هرچی مستاجریه خلاص شیم خواهر....

چرا خونه بقیه؟ چیشده مگه

ااخ خواهر شوهرامم یه ساله ازدواج کردم یه شهر دیگم برا فضوای میان ک ببینم چی دارم چی ندارم سرو وضعم چ ...

خواهرانه بهت میگم 

ارزش آدما به خودشونه اگر کسی فازش اینه که ایراد بگیری و فضولی کنه مشکل خودشه 

شما وضعیتت اینه قرار نیست خودت بکشی واسه آبرو ومهمون اولویت خودتی و پات 

اونام میان و میرن نهایت میرن پشت سرت حرف میزنن ولی کور که نیستن یه ذره وجدان داشته باشن وضعت میبیننزیاد درگیر حرف مردم نباش فقط چند تا وسایل پذیرایی بیار براشون

خواهرانه بهت میگم ارزش آدما به خودشونه اگر کسی فازش اینه که ایراد بگیری و فضولی کنه مشکل خودشه شما و ...

چقد حرفات ارامش بخش بود

همش درگیر حرف دیگرانم هیچ وقت ب این فکر نکردم مراقب خودم و زندگیم باشم همش دیگران در الویت بودن هعییی