2777
2789
عنوان

از کار کردن متنفرم☹️

228 بازدید | 15 پست

از کارم خوشم نمیاد تو ی اتاق دو سه نفریم همش ارباب رجوع همشون هم طلب کار(نمیتونم بگم شغلمو )

ولی خب ما با تمام توان از شیش ی بند اینجاییم چرا انقد سخت گیر شدن مردم میگم هنوز نوبتت نشده جناب میگه من و فلانی فرستاده😐عامو برو تو صف من فلانی و ۱۵ساله ندیدم به درک که فلانی فرستادتت آه

دلم میخواد ی جای دور ی گلخونه بزنم شبانه روز اونجا بمونم از کار اداری متنفرم اما احتیاج ب پول ایجاب میکنه تحمل کنیم☹️🌱البته پرستیژشم هستا😅

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ منم از کار سفارشی و ارباب رجوع سفارشی حالم بهم می خوره

کارش و انجام نمیدم 😅تا اون باشه یاد بگیره از طرف فلانی اومدن یا نیومدن فرقی نداره 

طفلی ی بنده خدایی از شیش صب با ما اینجاست تا حالا سه نفر حقشو خوردن نزاشتن رو نوبتش بیاد کارشو کنه بره البته ک کارش با من نیست ولی این سفارشیا پدر ادم در میارن🤧

ی مدت نمیومدم سر کار یعنی دنیا برای خودم بود

دلم میخواد خودم آقای خودم باشم ی شغل که خودم همه کارش باشم سفارشیم توش نباشه همون گلخونه ایده توپیه😅

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اگه سیستم تو کاره بگو قطه🦦

😅ایده خوبیه بگیم نتا قطعه برقا هم نرفت ای بابا

سیستم کنده🦦😂

نیست😅🫠

خب مگه اونا مسلطن ب صفحه مانیتورت؟میرن رو مخت اینو بگو پنج دقیقه وقت بخری به خودت بیای

ن منظورم اینه کلا سیستم نیست😂 یعنی بگم سیستم کلا پریده انشالله شنبه

پس ما معلم ها چی بگیمفکرکن 40 تا تحفه سرکلاستن. تعامل 100درصدی هروز داری. مامان هر کدوم یجور تِز مید ...

وای وای وای من ی سال معلم کلاس اول بودم هنوز که هنوزه برا اون شرایط دارم آرام بخش میخورم 

شما مقدسین بخدا

[QUOTE=391591241]پس ما معلم ها چی بگیم فکرکن 40 تا تحفه سرکلاستن. تعامل 100درصدی هروز داری.  مامان هر کدوم یجو ...[/QU

شما با این لحن حرف زدن و این دید 100 درصد شغلتون رو اشتباه انتخاب کردید 

به خودتون و بچه های مردم رحم کنید و شغلتون عوض کنید

[QUOTE=391591241]پس ما معلم ها چی بگیم فکرکن 40 تا تحفه سرکلاستن. تعامل 100درصدی هروز داری. مامان ه ...

من با عشق رفتم معلمی و با نفرت دارم ادامه میدم.

چرا. چون هربچه ای عزیز خونواده شه و شما 40تا عزیز و تحفه (و در آسمون باز شده فقط این یکی اومده پایین) رو داری. هرچقدرم خوب و مهربون و کاربلد باشی باز توقع مامانا تو آسمونه، تو رو زمین. هرروز سورپرایزت میکنن با کارا و حرفاشون