2777
2789

من خیلیی دلتنگ بودم رفتم طبقه پایین خونه مادرشوهرم گفتم هرچی باشه از تنهایی بهتره شوهرم سر کار ساختمون بود خودش کارگر با یه نفر دیگه کار میکنه اون ی نفرم همیشه خدا سرکار مست میکنه

گفت ۶ برمیگردم اما ۹و نیم برگشت

وقتی برگشت دیدم اونم مست کرده برگشته

حالا فورا اومد خوونه مادرشوهرم کنار مادرشوهرم نشست بخداا جزئیات کوچیک رو هم بهشون میگفت یعنی از همه چی بهشون گفت چیکار میکنه گجا میره پول فلان چی شد چی نشد فقط اعصابم خورد شد باز اینام ب کنار

هرجا میگه بریم ب اونام میگه مثلا میگفت عروسی دوسام میبرمتون روستای دوستم میبرمتون 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️کم مونده سکته کنم از دستش اخه من چرا باید با اونا برم مسافرت همش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز شوهر من مست میکنه میاد میچسبه ب من بهم محبت میکنه قربون صدقم میره 😂😂😂

اخه من خونه مادرشوهرم بودم میدونب چی اذیتم میکنه شوهرم گفت خیلی کم خوردم اما قشنگ معلوم بود انقدر خورده بود ک اصلا حالش خوب نبود

اخه من خونه مادرشوهرم بودم میدونب چی اذیتم میکنه شوهرم گفت خیلی کم خوردم اما قشنگ معلوم بود انقدر خو ...

مادرشوهرت هیچی بهش نگفت؟میخواستی جلو اونا بگی تو رفتی سرکار پول در بیاری یا رفتی مست کنی ک یکم دعواش کنن