کی قرص کافئین مصرف کرده بیاد بگه که راضی بوده یا نه ایا تاثیری روتون داشت یا نه ؟ ایا اعث شد ک خستگی و خوابآلودگی تون خوب بشه یا ن،؟؟؟ چرا هر دفعه تایپیک میزارم جواب نمیدین خب اونایی ک استفاده کردن حرف بزنن دیگه لال ک نیستین هیچی نمیگید دفعه قبل تاپیک زدم کسی هیچی نگفت بگید ببینم خوبه بخرم یا ن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بیماری زمینه ای همین طوره خودم یا یه چایی ساعت هابا تمرکز خوب بیدار بودم وقتی میریض شدم مثل مست ها بلا نسبت میخوابیدم و این به خاطر نیاز بدن که بیمار هست بود
😐 ببخشید شما دکترید ؟ اها پس شما بهتر میدونید شما اگر فقط یه سرچ شاده بکنید متوجه میشید ک تیروید کم کار باعث خواب الودگی و خستگی میشه در ژول روز پس با چ دلیلی میای میگی ربطی نداره😐 بنظرم اول فکر کن یا اول اگاهی داشته باش بعد حرف بزن!