2777
2789
عنوان

کی قرص کافئین مصرف کرده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 40 پست
درکت میکنم دوتا خواهر دارم همین مشکل دارن شدید چاق شدن شدید اگر شرایط اش داری یه د ...

دکتر غدد میرم قرص لووتیروکسین هم میخورم ولی احساس میکنم ک هیچ فرق نکردم همش خپابم میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چایی خوردم ولی فایده نداشت

بیماری  زمینه  ای  همین  طوره   خودم  یا  یه  چایی     ساعت  هابا  تمرکز  خوب  بیدار  بودم  وقتی  میریض  شدم  مثل  مست  ها  بلا  نسبت  میخوابیدم   و  این  به  خاطر  نیاز  بدن  که  بیمار  هست  بود 

به  خودت  سخت  نگیر   چه  میشع  کرد  خواهر

اقا من تیروید کم کار دارم ۱۰ ماه هم بخوابم بازم خپابم میاد خستم ازین خواب همش میخوابم ۱ ثانیه هم بید ...

اصلا فقط یه درد رو دردای آدمه البته میتونی بخری ولی پولتو تو چاه میریزی متاسفانه منم اینکارو کردم حتی انرژی زا . فقط شیرینی خوردن حلوا و چای شیرین 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

ربطی نداره که

😐 ببخشید شما دکترید ؟ اها پس شما بهتر میدونید شما اگر فقط یه سرچ شاده بکنید متوجه میشید ک تیروید کم کار باعث خواب الودگی و خستگی میشه در ژول روز پس با چ دلیلی میای میگی ربطی نداره😐 بنظرم اول فکر کن یا اول اگاهی داشته باش بعد حرف بزن!