2777
2789
عنوان

کی قرص کافئین مصرف کرده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 40 پست
چرا قهوه نمیخوری؟ آزمایش کم خونی دادی؟قرص کافئین برای ورزشکاراست

کم خونی ندارم کنکوری هستم تیرویید کم کار دارم با وجود اینکه شبا از ساعت ۱۰ شب تا ۷ صبح میخوابم ولی بازم خوابم میاد و نمیتونم مطالعه کنم در طول روز همش خوابم میاد نمیدونم چیکار کنم

از پودر کافئین به میزان کم پیش از تمرین باشگاه استفاده می‌کردم، برای من خیلی خوب بود.

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله خوابت نمیبره ثلی بدنتو به فنا میده بازم خود دانیقهوه بخور اسپرسو بخور این قرص خیلییی دوز بالایی ...

همه چیم اوکیه ولی تیروید کم کار دارم همش خواب الودگی دارم کنکوریم هستم جوری که اگه ۲ روز بخوابم بازم خوابم میاد دارم دیونه میشم خسته شدم ازین همش خوابیدن تیروید کم کار اینجوریه باعث میه همش احساس خستگی کنی و همش احساس خواب کنی و همش خوابت بیاد لعنت ب این بیماری

منم بگم‌افتضاحه یا بچه ها گفتن کافیهبله خوردم و حتی با کافیین اورووز و هذیان رو تجربه کردمبه اندازه ...

اقا من تیروید کم کار دارم ۱۰ ماه هم بخوابم بازم خپابم میاد خستم ازین خواب همش میخوابم 

۱ ثانیه هم بیدار نیستممن این قرصو میخرم ولی نصفشو میخورم روزانه خوب نیست؟

کم خونی ندارم کنکوری هستم تیرویید کم کار دارم با وجود اینکه شبا از ساعت ۱۰ شب تا ۷ صبح میخوابم ولی ب ...

تا  وقتی  تیرویید  درمان  نکنی    یه  بشکه  هم  بخوری  همین  اش  و  همین  کاسه  است   برو  اونو  درمان  کن  با  یه  لیوان   چای  شیرین  کارت  راه  میافته

بخاطر تیروییده صد درصد

اره بابا 

قبلنا ک شبا اصلا نمیخوابیدم فقط ۳ شب تا ۵ شب میخوابیدم ولی بازم در طول روز خوابم نمیومد ولی الان همش خپابم میاد ۱ ثانیه هم نمیتونم بیدار. بمونم 

تا وقتی تیرویید درمان نکنی یه بشکه هم بخوری همین اش و همین کاسه است برو اونو درم ...

عزیزم گفتم ک تحت نظر پزشکم 

دکتر بهم کفتش ک روزانه ناشتا نصف قرص لووتیروکسین رو بخورم 

عزیزم گفتم ک تحت نظر پزشکم دکتر بهم کفتش ک روزانه ناشتا نصف قرص لووتیروکسین رو بخورم

درکت  میکنم  دوتا  خواهر  دارم  همین  مشکل  دارن   شدید  چاق  شدن  شدید 

اگر  شرایط  اش  داری  یه  دکتر  غدد  خیلی  خیلی  خوب  برو  و  مشکلت  بگو  اگه  دکتر  خودت  خوبه  که  هیچی 

یا  یه  متخصص  تغذیه  کار  بلد  شاید  کمکت  کنه  با  رژیم  غذایی