کی قرص کافئین مصرف کرده بیاد بگه که راضی بوده یا نه ایا تاثیری روتون داشت یا نه ؟ ایا اعث شد ک خستگی و خوابآلودگی تون خوب بشه یا ن،؟؟؟ چرا هر دفعه تایپیک میزارم جواب نمیدین خب اونایی ک استفاده کردن حرف بزنن دیگه لال ک نیستین هیچی نمیگید دفعه قبل تاپیک زدم کسی هیچی نگفت بگید ببینم خوبه بخرم یا ن
چرا قهوه نمیخوری؟ آزمایش کم خونی دادی؟قرص کافئین برای ورزشکاراست
کم خونی ندارم کنکوری هستم تیرویید کم کار دارم با وجود اینکه شبا از ساعت ۱۰ شب تا ۷ صبح میخوابم ولی بازم خوابم میاد و نمیتونم مطالعه کنم در طول روز همش خوابم میاد نمیدونم چیکار کنم
از پودر کافئین به میزان کم پیش از تمرین باشگاه استفاده میکردم، برای من خیلی خوب بود.
صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بله خوابت نمیبره ثلی بدنتو به فنا میده بازم خود دانیقهوه بخور اسپرسو بخور این قرص خیلییی دوز بالایی ...
همه چیم اوکیه ولی تیروید کم کار دارم همش خواب الودگی دارم کنکوریم هستم جوری که اگه ۲ روز بخوابم بازم خوابم میاد دارم دیونه میشم خسته شدم ازین همش خوابیدن تیروید کم کار اینجوریه باعث میه همش احساس خستگی کنی و همش احساس خواب کنی و همش خوابت بیاد لعنت ب این بیماری