2777
2789
عنوان

کی قرص کافئین مصرف کرده بیاد

211 بازدید | 40 پست

کی قرص کافئین مصرف کرده بیاد بگه که راضی بوده یا نه ایا تاثیری روتون داشت یا نه ؟ ایا اعث شد ک خستگی و خواب‌آلودگی تون خوب بشه یا ن،؟؟؟ چرا هر دفعه تایپیک میزارم جواب نمیدین خب اونایی ک استفاده کردن حرف بزنن دیگه لال ک نیستین هیچی نمیگید دفعه قبل تاپیک زدم کسی هیچی نگفت بگید ببینم خوبه بخرم یا ن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ولی مدام میرفتم توالت تپش قلب بی اشتهایی و...

باعث شد که خوابت نبره تروخدا جوابمو بده اخه من بشدت خوابم میاد اگه ابن قرصو بخورم باعث میهش که دیگه خوابم نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تروقران جوابمو بده

دوستم یسری خورده بود ک خوابش نبره درس بخونه حالش بد شده بود

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
من پنج صبح میخوردم یک خوابم میبرد تا دوازده سرحال بودولی پنج صبح تا هشت صبح انگار گل کشیدم انگار بدن ...

باعث شد که خوابت نبره تروخدا جوابمو بده اخه من بشدت خوابم میاد اگه ابن قرصو بخورم باعث میهش که دیگه خوابم نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تروقران جوابمو بده

منم بگم‌افتضاحه یا بچه ها گفتن کافیه

بله خوردم و حتی با کافیین اورووز و هذیان رو تجربه کردم

به اندازه بخواب و خودتو برای هیچی انقدر تحت فشار نذار

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

باعث شد که خوابت نبره تروخدا جوابمو بده اخه من بشدت خوابم میاد اگه ابن قرصو بخورم باعث میهش که دیگه ...

بله خوابت نمیبره ثلی بدنتو به فنا میده بازم خود دانی

قهوه بخور اسپرسو بخور این قرص خیلییی دوز بالایی از کافئین رو به بدنت میده

برو چکاپ بده ببین منزیم و ویتامین هات اوکیه یا نه