2777
2789

طول سرویکسم اومده رو هشت 

اینجا دستگاه ان آی سی یو ندارن 

باید شیش ساعت مسافت برم تو ماشین 

امروز حرکت می‌کنیم 

خیلی میترسم 

محتاجم به دعا 

یا امام حسین کنارم باش

سلام ان شاءالله به سلامتی برید و برسید

چندهفته هستید؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

33

بااستراحت مطلق هم نمیشد چندهفته بیشتر نگه داشت؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

نه همین امروز فرداست میترسم تو راه درد زایمان بگیرم خدایا من چیکار کنم

نگران نباش

استرس بدتره

فقط ذکر بگو، آرامش بگیری

نه دکترای احمق اینجا تشخیص نداده بودنمگه میشه یهو بیاد پایین

به خدا بسپار خودش همه چی رو درست میکنه. هفته امن بارداری هستی اصلا استرس نداشته باش پشت ماشین به پهلو با چند تا بالش دراز بکش تا به بیمارستان مناسب برسی دکترها بهت امپول بتا میزنن و بستری میکنن بعدم بچه رو تو شیشه رشد میدن. نگران نباش

به خدا بسپار خودش همه چی رو درست میکنه. هفته امن بارداری هستی اصلا استرس نداشته باش پشت ماشین به پهل ...

آره قراره برم پشت بخوابم 

راه خیلی طولانیه در از گردنه میترسم 

برای من دعا کن خواهرم