2777
2789

سه هفته پیس دخترم تب کرد مریض شد ۷سالشه بردیم سرم زدیم سفیکسم ۱۰۰ و پروفین خورد تا. هبته خوب شد بعد من ازش گرفتم بعد باباش بعد مامانم حدود ۳ هفتس خون بودیم بعد سه هفته دیروز رفتیم و امدیگ بماند ک جقد بستنی یخی و یخمک ک هله هوله خورد الان از شب دو باره بدنش داغه  الان بیدارم کرد گف دارم یخ میزنم دس زدم دیدم سرش اینا داغه و تب داره شربت دادم ممکنه از کولر باشه تا صب روشنه اخه

کولرخاموش کن خب

ببین چی میشه

شاید روشونپوشوندی سردش شده

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم کولر و هم بستنی و هله و هوله که خورده،همگی تأثیر دارندتا مدتی ویروس ضعیف شده تو بدن میمونه و بعد ...

اخه مگه میشه تازه سه هفتس خوب شده بود اصن گوش نمیده ی ابرویی میبره بیا و ببین زهر میکنه همچیو

از بستنی نی من از این دکترای انلاین الان ویزیت گرفتم گفت ویروسه همگیری اول بچه اولم داشت شکم درد است ...

اره ویروسه  تازه خوب شده بود هممونم ازش گرفتیم تب الانش برا چی بود یا از قبل مونده یا کولر زده 

از بستنی نی من از این دکترای انلاین الان ویزیت گرفتم گفت ویروسه همگیری اول بچه اولم داشت شکم درد است ...

میگم بهش پروفن دادم اگه تبشو نیاورد شیاف۱۲۵ استامینفونم بزارمم