2777
2789
عنوان

بچه ها دانشگاه شما هم این جو رو داره که خیلی یه اکیپ با هم راحت باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 76 پست
یه همچین چیزیهمتنفرررم از این جمعا و اکیپا

ولی بعضیا میگن ما هنوزم با همیم تازه روحیشون هم خیلی خوبه البته من اصلا نمیدونم چجوری این اکیپا رو تشکیل میدن😂

معجزه خود تویی ...🩵🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تاچ فیزیکی نداریم ، روابط خارج از دانشگاهم نداریمولی تو دانشگاه باهم راحتیم مقطع ارشدیم متاهلم بی ...

شما ارشدین یعنی به اون بلوغ رسیدین من رابطه هاتونو میفهمم بنظرم خوبه مثل رابطه های شما ولی خب اینا آنقدر راحتن که مثلا دختره سر کلاس مپ پسرع رو میبنده پسره دست دختره رو گاز میگیره چجوری رابطه خارج دانشگاه ندارین اگه آنقدر خوبین؟ 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

ولی بعضیا میگن ما هنوزم با همیم تازه روحیشون هم خیلی خوبه البته من اصلا نمیدونم چجوری این اکیپا رو ت ...

شت ، من اصلا نمیتونم

ب منم میگفتن بیا تو اکیپمون ولی هیچوقت نخواستم

ولی بچه زرنگای کلاس ، چندتا دخترن ، اونا گفتن بیا پیش ما بشین ، اونجا اکثرا میشینم

اینجوری خیلی بهتره برام

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

باید با همه بجوشی و چرت و پرت بگی و شوخی کنی و شاد و شنگول باشی تا شانست بره بالا

متاسفانه من نمیتونم با کسی که خیلی باهاش صمیمی نیستم چرت وپرت بگم خصوصا با پسرا 😅

معجزه خود تویی ...🩵🌱

متاسفانه من نمیتونم با کسی که خیلی باهاش صمیمی نیستم چرت وپرت بگم خصوصا با پسرا 😅

یه بار گرم بگیری عادت میکنی کلا آدم باید اجتماعی باشه تو هر محیطی این باعث میشه بعدا تو جامعه بتونه از خودش دفاع کنه

کسی که تورا رَنجانده خواهد رنجید در حین شادی در حین امید؛🤍🌱

آسی تو بودی فرهنگیان میخواست و چند سال پشت کنکور مونده بوده؟؟

❌درخواست دوستی نمی پذیرم❌ •𓃠•به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

شت ، من اصلا نمیتونمب منم میگفتن بیا تو اکیپمون ولی هیچوقت نخواستمولی بچه زرنگای کلاس ، چندتا دخترن ...

واقعا گفتن بهت رو چه حسابی؟ من که تاحالا بهم نگفتن بنظرم لااقل باید با یکی از دخترا تو اکیپاشون دوست باشی 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

یه بار گرم بگیری عادت میکنی کلا آدم باید اجتماعی باشه تو هر محیطی این باعث میشه بعدا تو جامعه بتونه ...

خب مثلا چی بگم ببین کلا ما تو فامیلم پسر نداشتیم پسر همسن وسال اصلا زیاد با پسرا نبودم از نوجوونی به بعد 

معجزه خود تویی ...🩵🌱