2777
2789

مثلا هفت هشت تا دختر وپسر باشن سر کلاس دست به موی هم بزنن یا حتی دست همو گاز بگیرن؟ رابطه هاشون موندگار هست یعنی ممکن نیست بهم حس پیدا کنن؟ بعضی موقع ها دلم میخواست خیلی پررو باشم ولی هیچوقت نبودم😂البته زیاد خوشم نمیاد ولی دلم میخواست بدونم چجوریه 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت یه دختر و پسر نمیتونن دوست عادیی باشنن 

دیروز داشتم اخبار رو میدیدم دوتا بازیگر که دوست قدیمی هم بودن اعلام کردن یه چیزایی تغییر کرده و باهم ازدواج کردن 

هیچوقت وارد همچین گروه ها نمیشم اگه کل دانشگاه اینجوری باشه تنها میمونم 

متنفرم از تنهایی ولی چاره چیه

یه همچین چیزیه

متنفرررم از این جمعا و اکیپا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

چندشه هل میدن گاز نمیگیرن

اره جدی چجوری آنقدر پروان ببین سر کلاس نشسته بودم بعد دختر وپسر حالا دوست معمولیم بودن دختره از پشت داشت موی پسره رو می‌بست پسره هم دستشو گاز گرفت 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

ما تاچ فیزیکی نداریم ، روابط خارج از دانشگاهم نداریم

ولی تو دانشگاه باهم راحتیم 

مقطع ارشدیم متاهلم بینمون هست ولی راحت و صمیمی هستیم به اسم صدامیکنیم باهم خوراکی و ناهار میخوریم مافیا بازی میکنیم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
ته هنه اینا گندش درمیاد و همه از هم متنفر میشن

ولی خیلی با هم راحتن مثلا سر یه کلاس بودیم دختره از پشت داشت مو پسره رو می‌بست اونم دستشو گاز گرفت به شوخی 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

هیچوقت یه دختر و پسر نمیتونن دوست عادیی باشنن دیروز داشتم اخبار رو میدیدم دوتا بازیگر که دوست قدیمی ...

من اصلا اون پررویی رو که اینا دارن ندارم همیشه یه چیزی مانعم شده بعضی موقع ها دلم میخواد تجربه کنم وبی بازم نمیتونم خب شوخی شوخی تازه حالا فقط تو کلاس به هم دست میزنن شوخی میکنن 

معجزه خود تویی ...🩵🌱