2777
2789

موقعی که خونه اس کنترلش دستشه هروقت سردش شه خاموشش میکنه وقتیم بیرون میره ما همه خواب باشیم خاموش میکنه میره، دو ساعت باید دنبال کنترل کولر باشیم

نمونه بارز یه پدر ایرانی😂😂

باباهای شما چیکار میکنن؟ اخلاقای خاصشونو بگید

آها یه اخلاق دیگشم اینه قاشق دهنیشو میزنه به خورشت ولی کسی حق نداره این کارو بکنه چون رو دهنی حساسه😂😂

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا حفظشون کنه اگ اینکارارو نکنه ک بابا نیس😅😂

بابای من فوت شدن 

روحشون شاد

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

برعکس بابای من خونه به این کوچیکی دو تا کولر داره هر دو رو روشن میکنه منم معروفم به فرار از سرما میام تو اتاق یه پتوی ضخیم میندازم روی خودم در اتاقو میبینم هر چند دقیقه یکبار میگه چرا همش میای تو اتاق افسرده میشیا 🤦🏻‍♀️😂

بعضی از چالش‌ها و مسیرهای زندگی رو باید به تنهایی طی کرد. در این مواقع، تکیه‌گاه اصلی فرد، خودش و ایمانش به خداست. این امر می‌تونه به رشد فردی و استقلال منجر بشه و نشون می‌ده که گاهی برای رسیدن به موفقیت، نیاز داریم که از دیگران فاصله بگیریم و به درون خودمون رجوع کنیم🌱🤍✨

خدا رو شکر برا ما کولر خاموش نمیکنه 😂

کنترل هنش دستشه اخباره ولی خب چون ما تلویزیون نگاه نمیکنیم ، من فقط فوتبال و جومونگ میبینم ک مشکلی نداره

رو غذا اینا حساسه قاشق دهنی نمیزنه

ولی اگه بزنه دقیقا یکی انجام بده اینو حساس میشه

مثلا خودش فین میکنه و اینا

ولی اگه یکی این کارو بکنه مخصوصا داداشم ، خیلی بدش میاد 😂😐

کلا پدرا از این اخلاقای عجیب دارن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ما هرکدوم توی اتاق خودمون داریم. پدرم هم کاری نداره. 

داستان پند آموز: دو دوست به نامهای جعفر میرزا و حشمت خان، با هم قصد سفر کردند. اندکی که از روستا دور شدند، حشمت خان یک درخت را به جعفر میرزا نشان داد و گفت: بیا برویم زیر آن درخت و ناهار بخوریم. جعفر میرزا هم قبول کرد و با هم به زیر آن درخت رفتند و نشستند و ناهار خوردند.