2777
2789
عنوان

گربه بی ادب

94 بازدید | 4 پست

بچه ها گربه خیابونی داشتم ناز میکردم چنگم زد . رو انگشتم یه سوراخ خیلی کوچولو رو دستم افتاده حتی قرمزم نشده....

چند ساعت برای واکسن هاری و کزاز وقت دارم؟ فردا که جمع هست مرکز بهداشت تعطیله... 

بعد شنیدم ۴ تا دوز داره چی میشه اگه فقط یه دوز برم بزنم 😑

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در واقع ۲ دوز داره که هردفعه از دوتا بازو می‌زنن یعنی چهاربار و باید کامل بزنی.من دو دفعه گربه دستمو ...

من از دست خودم عصبی شدم یه ناز کردن و اینهمه دردسر آخه😫😫

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

وااااای خدایا چه چیزا که اینجا می شنوم. از کامنتها سطح بیسوادی موج می زنه.   گوش نکن عزیزم اینجا استرس بیخود وارد می کنند 

اولا اینکه هاری فقط از طریق گاز و بزاق حیوون هار منتقل می شه نه چنگ 

در ثانی ۹۹درصد هاری مربوط به سگ هست. و فقط ۱درصد مربوط به سایر حیوانات دیگه  و این برای گربه یعنی هیچ 

گربه خودش هاری نداره فقط در صورتی که سگ هار گازش گرفته باشه هار می شه که اونهم چون هاری بیماریه گربه ای که سگ هار گازش گرفته باشه با گربه سالم تفاوتش مشخصه

البته احتمالش خیلی ناچیزه. 

طبق حرف شما من باید هار بودم بسکه گربه گاز و چنگم گرفته.  خیالت راحت