2777
2789
عنوان

کاش راه جبرانی بود 😢

131 بازدید | 21 پست

پونزده ساله ازدواج کردم...

یه دختر مهربون و بشدت با احساس بودم که ملاک اصلیم برای انتخاب همسر عشق بود.

وقتی همسرم سرراهم قرار گرفت، ادعای عاشقی داشت منم با تموم اختلاف فرهنگیهای خانواده ها و درآمد کمش قبول کردم.

گفتم فقط عاشق هم باشیم، بقیه کم و کسری ها رو باهم میسازیم. تازه اینجوری قشنگ تره.

ولی نشد اون چیزی که میخواستم... توی زندگی عشق چندانی نصیبم نشد...

فقط از اینجا رونده و از اونجا مونده شدم😢

اگر پای بچه‌هام وسط نبود اشتباهمو جبران میکردم اما بچه‌ها چی... 😢

هنوزم میشه عاشق بود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی هیچ نقطه ی عطفی توی زندگیت نبود ؟ هیچ لحظه های خوشی باهم نداشتین ؟

چرا داشتیم مگه میشه هیچ لحظه خوشی نبوده باشه... ولی کفه سختیا ومشکلات و غصه های من خیییییلی سنگین تره

انقد سنگین که چند وقته هرچی توی قلبم میگردم اثری از دوست داشتنش پیدا نمیکنم

هنوزم میشه عاشق بود...
نه متاسفانه ولی یه سری رفتارها و حرکات قابل اصلاحه بستگی به عمق مشکل داره

تموم اصلاحات وقتی شروع میشه که خود شخص قلبا و عمیقا بخواد که تغییر کنه. وگرنه بی فایده اس

هنوزم میشه عاشق بود...
چرا داشتیم مگه میشه هیچ لحظه خوشی نبوده باشه... ولی کفه سختیا ومشکلات و غصه های من خیییییلی سنگین تر ...

اون چی دوستت داره ؟ کمک کرد درد توی دلت سنگین نشه ؟ یا خودش درد ات رو سنگین تر کرد ؟ حتی برای یه بارم اینطوری کرد

اون چی دوستت داره ؟ کمک کرد درد توی دلت سنگین نشه ؟ یا خودش درد ات رو سنگین تر کرد ؟ حتی برای یه بار ...

دردمو خودش طی این سالها سنگین و سنگین تر کرد. با سردیهای شدیدش، با تلاش نکردنش، با کارهاش... 

میدونی دلم از چی میسوزه؟ از این که من بینهایت قانع بودم و هستم. هیچ وقت خواسته بزرگی که در توانش نباشه ازش نداشتم. خوشحال کردن من و به دست آوردن دلم خییییلی آسون بود ولی نخواست و نکرد! 🥺

هنوزم میشه عاشق بود...
دردمو خودش طی این سالها سنگین و سنگین تر کرد. با سردیهای شدیدش، با تلاش نکردنش، با کارهاش... میدونی ...

میدونی دقیقا اشتباه ما همینه مردا عاشق اینن یه رویا بزرگ داشته باشن بعد براش بجنگن اصلا ایجاد شدن برای کار و تلاش بعدش تو هم باید زیاد بخوای باید ناراضی باشی ارزش تو خیلی بالاتر از یه زندگی معمولیه وقتی هدف آسون باشه بی اهمیت میشه میزاریش یه گوشه میگی ولش کن برای اون همیشه وقت هست ..

میدونی دقیقا اشتباه ما همینه مردا عاشق اینن یه رویا بزرگ داشته باشن بعد براش بجنگن اصلا ایجاد شدن بر ...

نمیدونم مال کدوم دهه هستی و مجردی یا متاهل، ولی توی گوش ما دهه شصتیا همیشه فرو کردن که باید قانع باشی، باید بسازی، نباید زیاده خواه باشی 

من الان میدونم که این روش بشدت اشتباهه، ولی حتی بلد نیستم جور دیگه ای رفتار کنم

هنوزم میشه عاشق بود...