2777
2789

باورم نمیشه واقعا یه خانومی از شوهرش تعریف میکرد که چقد کمک حالشه بچه ها رو نگه میداره خانومه میره تفریح یا کلا خیلی هم صحبت خوبیه وتو خونه هم کمک میکنه اینا رو میشنوم تا یه هفته خواب ندارم😂😂😂واقعا خیلی حسودیم میشه من که از شوهر شانس نیاوردم 

خواهرزاده ی زنداداشم 

شوهرش دقیقا همینه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این گفتی شوهر من بود🤣

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

حالا شوهر من یه کلمه هم نمیشه باهاش حرف معمولی زد چه برسه درد دل وصحبت تازه میگفت حالم بد باشه میبره بیرون که حال وهوام عوض شه شوهر من باشه تازه یکمم حرص میده

عه یعنی شوهره من‌که توی بچه بزرگ کردن حتی یه دسشویی بردن هم واسم انجام نمیده شوهره بدیه؟؟نه عزیزم به این چیزها نیس.خوبی های دیگه اشو ببین . مثلا شوهره من اصلا و ابدا توی کارهای خونه کمک‌نمیکنه .یه لیوان و جابه جا نمیکنه حتی الان که سره دومی باردارم ولی خوبیهای دیگه ای داره . اخلاقش اینجوریه تو خونه کمک نمیکنه ولی تنبل هم نیس .

دوست من بچه رو میندازه سر مادرش!! هممون میگیم فلانی تو بچه دار شدی آزادتر شدی! هر روز استوری میزاره ...

نه این خانومه شوهرش بچه رو نگه میداره حالا شوهر من یه بار گفتم بچه رو نگه دار برم مجلس ختم تازه خوش گذرونی هم نبود نگه نداشت که نداشت 

عه یعنی شوهره من‌که توی بچه بزرگ کردن حتی یه دسشویی بردن هم واسم انجام نمیده شوهره بدیه؟؟نه عزیزم به ...

خوب شما معیارهاتون فرق داره

برای خیلی ها مشارکت مرد توی فرزندپروری و کارهای خونه مهمه