2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک مثبت یا منفییی

40 بازدید | 6 پست

بچه ها من یه هفته مونده به پریودم قبلا یه بیبی زده بودم تو قسمت تی رنگ پخش شد و بعد محو شد الانم زیر ده دقیقه یه خط خیییلیییی کمرنگ افتاده تو عکس خیلی معلوم نیست ولی با چشم راحت میشه دیدش. به نظرتون مثبت؟

منفی هستش

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دو خط هر چند هاله هم باشه مثبت است چند روز بعد تاخیر گذاشتی ؟؟؟بهترین چک یه آزمایش بتاست

همون دیگه هنوز موعدم نرسیده ولی چون علائم داشتم گذاشتم فردا صبحم یدونه دیگه میزارم ببینم تغییری میکنه یا نه🥲🥲

همون دیگه هنوز موعدم نرسیده ولی چون علائم داشتم گذاشتم فردا صبحم یدونه دیگه میزارم ببینم تغییری میکن ...

خب پس چند روز صبر کن بگذار از تاریخت رد بشه بعد بگذار 

ان شاء الله مثبت است 

میشه واسه سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستید