2777
2789
عنوان

شده با وجود شوهر بازم دلتون بلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 5015 بازدید | 172 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش دورم حتی هنوز ندیدمش. هیچ رابطه ای هم بینمون شکل نگرفته اما به واسطه کارم محبورم روزی چندبار پی ...

خب پس کارت راحتتره

سعی کن رابطت رو با همسرت درست کنی 

بهش بفهمون نیاز به محبت داری 

فکر میکنی اون بهتره؟ والا از شوهرت بدتره

اره ممکنه.  الان یک هفتس باهاش در ارتباطم اما از دیروز تا حالا فکرم پیششه و مشخصه که اونم مشتاقه رابطه شکل بگیره و ما کیلومترها ازذهم دوریم

اره ممکنه. الان یک هفتس باهاش در ارتباطم اما از دیروز تا حالا فکرم پیششه و مشخصه که اونم مشتاقه راب ...

ازش پرسیدی طلاق بگیری باهات ازدواج میکنه؟ تضمینی میده؟

سلامتی و خوشبختی دخترم
خب پس کارت راحتترهسعی کن رابطت رو با همسرت درست کنی بهش بفهمون نیاز به محبت داری

امروز بینمون دعوای شدید شد که همیشه بعد از دعواها من غر میزدم اعتراض میکردم دعوا میکردم اما امروز کاملا خنثی بودم اصلا برام مهم نبود😞

چطوری؟ متاسفانه انگاری اونم مشتاقه😞

خودمو سرگرم کردم...و هی با خودم می گفتم که اگه پامو کج بذارم همسرم رو از دست میدم چون واقعاً از هیچ نظری کمبود نداشتم و ندارم...که اگه داشتم هم بازم درست نبود...نمی خواستم بابت یه احساس بی اساس و هوس زودگذر زندگیم بر باد بره...بعد اون هر جا حرف از وفاداری شد از خودم خجالت بکشم...اگه طرف رو می بینی بهترین کار فاصله و دوری هست.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

از هر دستی بدی از اون دست میخوری ایطوری میترسی و نمیزاری حسی اصلا شکل بگیره چ برسه کشش

باورت میشه امروز به این فک میکردم که کاش شوهرم با کسی بود تا منم میتونستم حداقل تلفنی با این باشم.  خاک بر سرم انقد ضعیف شدم