2777
2789
عنوان

شده با وجود شوهر بازم دلتون بلرزه

| مشاهده متن کامل بحث + 5015 بازدید | 172 پست
نمیبینمش. کیلومترها ازم دوره. الان یک هفتس باهاش در ارتباطم اما از دیروز فکرم رفته سمتش و اونم مشخص ...

کلاً همین ارتباط هم قطع کن...رابطه ات رو با شوهرت ترمیم کن...باور کن هیچ کی اون چیزی که فکر می کنی نیست اگه شوهرت بدی داره اون طرف هم بدی داره که شاید از بدی های شوهرت حاد تر و بیش تر حتی باشن.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس خوبی از پیامت گرفتم و تمام تلاشمو میکنم

خوشحالم از حست.

بعضی از مردا ذاتا کرم دارن،خوب بلدن چطور دل یک زن رو بلرزونن و ب بازی بگیرن،اون ک میدونه شما متاهلی پس دلیلی نداره یهو ی چیزی بگه ک فکر شما رو مشغول کنه یک درصد هم شک نکن ک اون این کاره ست و شما فقط واسش سرگرمی هستی.

محکم باش و خشک باهاش رفتار کن،بذار بفهمه تعهد ب زندگی واستون مهمه و ادمی نیستین ک بخواین رابطه ای رو باهاش شروع کنید.

مشکلات توی زندگی همه هست،اگه قابل حل هستن مشکلات رو حل کنید،اگه تحت هیچ شرایطی حل نمیشه و در عذاب هستین جدا بشید

ولی اگه میتونید بخاطر بچه ها مدارا کنید.

ی مادر قوی واسه بچه هات باش ک بهت افتخار کنن،نه دور از جون ،دور از جون یک مادر خیانتکار!

خوشحالم از حست.بعضی از مردا ذاتا کرم دارن،خوب بلدن چطور دل یک زن رو بلرزونن و ب بازی بگیرن،اون ک مید ...

اون اصلا خبر نداره من متاهلم یا مجرد حتی سنمو نمیدونه.  منم هیچی از اون نمیدونم به جز اسمو فامیل و سن. 

امروز فهمیدم رفته پیج منو چک کرده که آمارمو دراره که نتونسته

اون اصلا خبر نداره من متاهلم یا مجرد حتی سنمو نمیدونه. منم هیچی از اون نمیدونم به جز اسمو فامیل و س ...

خب پس بین حرفاتون ی جوری از بچه ها یا همسرت صحبت کن ک بدونه متاهلی مواظب صحبت هاش باشه و حسی بوجود نیاد با رفتارش

خب پس بین حرفاتون ی جوری از بچه ها یا همسرت صحبت کن ک بدونه متاهلی مواظب صحبت هاش باشه و حسی بوجود ن ...

متاسفانه تا الان تلاش میکردم که از زندگی شخصیم ندونه😞

[QUOTE=391574415]متاسفانه تا الان تلاش میکردم که از زندگی شخصیم

به هیچ وجه هیچوقت نذار از مشکلاتت بدونه،اگه حتی خیلی مشکلات داشتی دنبال گوش شنوا بودی واسه درد دل،با این آقا درد دل نکن چون ناخودآگاه رابطه غیر کاریتون شروع میشه و بهم نزدیک میشین،بیشتر خیانت ها از این مسائل شروع میشه.

ولی مثلا وقتی دارین باهاش صحبت میکنید،همزمان بگو دخترم الان میام ک بدونه بچه دارین.

یا اینکه بگو دخترم درو باز کن بابا اومد

اینجوری میفهمه خانواده دارین و حد ارتباط دستش میاد

بنظر من این دلبستگی شما اول ریشه تو کودکی تون داره دوم هم مشکلات بین شما و همسرتون بی تاثیر نبوده 

ولی در کل یه چیز بگم تا آخر ش برو من قاطعانه میگم از صدرصد مردا نود در صد شون یه زن رو به عنوان یه چیز برای ارضای نیاز های جنسی شون میدونن شک نکن عشق و عاشقی براشون کشکه هیچ مردی هیچ مردی ارزش نداره زندگی تو بذاری زیر ‌پا ،اگه مادری دیگع بدتر ،هر وقت خواستی به خیانت فک کنی به بچه هات فک کن ،به این که شاید یه روز فهمیدن که قطعا هیچ وقت ماه پشت ابر نمی مونه ،از خدا کمک بخواه ،مراقب گل های زندگی ت باش ،خدا دست آدم و یه جا رو میکنه که ادم خودشم باور ش نمیشه ،با آن ادم قطع ارتباط کامل کن   

[QUOTE=391574415]متاسفانه تا الان تلاش میکردم که از زندگی شخصیم به هیچ وجه هیچوقت نذار از مشکلاتت بد ...

منظورم از زندگی شخصیم اینه که تلاش کردم ندونه تو زندگی هستم 

من آدم میشناسم ببینی با زنش قربونت برم فدات شمی راه میندازه بعد زنش میگه شوهرم پاک چشم ترین آدم روی زمینه ،ولی عذر می‌خواد تعداد لاس زدن این مرد و به تعداد موهای سرم با همکار و دوست و آشنا دیدم پس مرد کثیف همه جا کثیف ،الان با شما حالش خوبه شما رو که بع دست آورد سو استفاده شو کرد میره سراغ بعدی ،شب ها هم که خانوم خودش هست …🥴

بنظر من این دلبستگی شما اول ریشه تو کودکی تون داره دوم هم مشکلات بین شما و همسرتون بی تاثیر نبوده ول ...

ناخداگاه تمام ناراحتیایی که توی این چندسال از سمت شوهرم دیدم هجوم اوردن تو مغزم 

منظورم از زندگی شخصیم اینه که تلاش کردم ندونه تو زندگی هستم

متوجه منظورتون شدم،توصیه من هم واسه ادامه ارتباط کاری تون بود.

بهتره بدونه ک توی زندگی هستین،شاید آقا مجرد باشه و شما رو بعنوان کیس ازدواج ببینه و بخواد بهتون نزدیک بشه

ب همون روشی ک گفتم غیر مستقیم بهش بفهمون خانواده داری. 

ناخداگاه تمام ناراحتیایی که توی این چندسال از سمت شوهرم دیدم هجوم اوردن تو مغزم

چون از طرف خوشتون اومده ناخوداگاه حتی رفتار همسرتون مورد دار نباشه یه جوری تو ذهن تون مورد دارش می‌کنید که به خودتون حق بدین ،هر وقت خواستین به خیانت فکر کنید  خودتونو جای همسر تون بذارید