2777
2789
عزیزم من با دخترم خوبم اما خب مسلما کمتر میرسم بهش چون یه کوچیک تر دارم عین هر آدمی دیگه

میدونم خدا بهت قوت بده انشالله واقعا سخت بچه‌داری اما میتونی در طول روز چندبار صداش کنی بوسش کنی بگو خیلی عاشقتم نفسم بتو بنده اگر کمتر پیشتم چون داداشت کوچیکه بزرگ بشه ما دوتا باهم عشق  میکنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا پسرم مریضه ای داره نمیتونم دست اونا بسپارم بعدشم مشخصه بچه یکساله دایم با وصله

اتفاقا الان ک ب مامانم میگم این حرفارو دقیقا میزنه میگه داداشت از بچگی مریض بوده حساسم سرش ولی چه فایده دیگه؟

نه گلم من یه زمانی اوایل زندگی فشار طلاق مادرو پدر و بی پولی و بیکاری شوهرم رو داشتم دخترم خعلی شیطو ...

عزیزم میدونم چی میگی، ولی دخترتون این چیزا را نمیتونه درک کنه، بچه ها توی هر سنی احتیاج به محبت دارند، باهاش مهربون باش. من وقتایی که حوصله نداشته باشم و حتی قربون صدقه بچم برم، میفهمه، و تا زمانیکه از ته دل بهش محبت نکنم بهونه میگیره و ... 

جفتشون نیاز به محبتو رسیدگی دارند🌹

میگم سرما خورده کوچیکه مریضه و همه و همه مجبورم توجه کنم بهش بیشتر وگرنه که دلیلی ندارد

خب سرما خوردگیش خوب شده بده اونا یکی دو ساعت نگه دارن تو با دخترت برو پارک یا بازی کن وقت بگذرون فقط با اون یکی از دلایلی که بچه دوم نمیارم اینه که می‌دونم همیشه به بچه کوچبک بیشتر توجه میکنم بخاطر همین کلا بیخیالش شدم 

عزیزم من با دخترم خوبم اما خب مسلما کمتر میرسم بهش چون یه کوچیک تر دارم عین هر آدمی دیگه

عزیزم من درکت میکنم من خودم از وقتی بچه دومم اومده خیلی عذاب وجدان دارم همش به اون میرسم همش درگیر کارای اونم گاهی میبینم واقعا به بچه اولم نمیتونم رسیدگی کنم منم دست تنهام کسیو ندارم کمکم کنه

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

ولشون من هرکی شرایط زندگی خودشو داره پسرت یکسالشه کوچیکتر نیازش قطعا بیشتره به شما وباباش سعی کن بیشتر وقتشو با باباش بگذرونه پسرا بهتره با باباها وقت بگذرون وبازی کنن وحتی تو جمع مردونه باشه تا رفتارهای زنونه نگیرن

مامانا کلا پسر بیشتر دوست دارن مامان منم پسرشو از ما بیشتر دوست داره

والا من نمیدونم کدوم مارو بیشتر دوست داره.بعضی وقتا عذاب وجدان میگیره میاد با گریه میگه هردومون رو دوست داره ولی چون اون مریض میشه هی حساسه روش و اینا ..

منم دیگه برام عادی شده 

عزیزم من درکت میکنم من خودم از وقتی بچه دومم اومده خیلی عذاب وجدان دارم همش به اون میرسم همش درگیر ک ...

بخدا نمیرسم به جون خودشون اولی برام عزیز اره ولی نمیرسم بعدم اولی یکم لجباز تره خب معلومه ناراحتی بینمون پیش بیاد ولی دومی کوچیک و مطیعه

نزنم این حرفو من دخترم رو وابسته ترم بخدا

من تو رو نگفتم به چیز کلی گفتم خودمم پسرمو خیلی دوست دارم نمی‌دونم اگه دختر داشتم کدومو بیشتر میخواستم ولی همون کاری که گفتم و بکن اگه میخوای دخترت عقده ای نشه هفته ای یکی دوبار پسرتون بسپار به مامانت با دختر باش به اون توجه کن گناه داره

والا من نمیدونم کدوم مارو بیشتر دوست داره.بعضی وقتا عذاب وجدان میگیره میاد با گریه میگه هردومون رو د ...

عزیزم من که واقعا دخترم رو بیشتر وابستشم اما نمیرسم چکنم همش کوچیکه وصله بم‌ حالم بده حس بی‌کفایتی دارم