2777
2789
با اونا لجی بچرو چرا اذیت میکنی ب عنوان کسی ک بعد بدنیا اومدن داداشش این رفتارا باهاش شد دارم میگمبخ ...

چقدر پدر و مادرها به خاطر تنها نبودن بچه ی اول، دومی را میارند و نمیدونن  که بعضی وقتها اون دومی نه تنها، تنهایی بچه اول را پر نکرد بلکه باعث تروماهای روحی شدید در بچه اولی میشه.

چقدر قشنگ توضیح دادید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا نمیرسم به جون خودشون اولی برام عزیز اره ولی نمیرسم بعدم اولی یکم لجباز تره خب معلومه ناراحتی بی ...

میدونم منم دقیقا مثل توعم پسر منم خیلی بهونه میگیره شش سالشه بیشتر باهم دعوا میکنیم چون من نمیتونم بهش رسیدگی کنم اونم بهونه میگیره گاهیم میزنمش بعدش گریه میکنم اما خیلی اذیت میشم خدا میدونه فقط

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

واقعا موندم ارزو مرگ دارم من یه مادر بی کفایتم‌

با تموم وجودم درکت میکنم منم خیلی شبا گریه میکنم حس میکنم به پسرم ظلم میشه اما واقعا دست خودمون نیس بچه دوم این سختی هارو داره میگذره ان شالله بزرگتر میشن همه چی درست میشه

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

عزیزم من که واقعا دخترم رو بیشتر وابستشم اما نمیرسم چکنم همش کوچیکه وصله بم‌ حالم بده حس بی‌کفایتی د ...

متوجهم اما حرف من اینه ک بخاطر لج بازی با خانواده ، دخترتو اذیت نکن

هر هفته دوبار بچه کوچیکتو بده به شوهرت نگه داره یکی دوساعت ببرش پارک دوتایی یا برین ی بستنی بخورید بگردید

بزرگترا نمیدونن ولی همون یکی دوساعت هم بچها باهاش خوشحال میشن

یا براش اسباب بازی بخر بگو با داداشی تصمیم گرفتیم به بهترین خواهر و دختر دنیا کادو بدیم

یدونه پسرتو ناز میکنی دوتا دخترتو ناز کن

خانواده هم هرچی گفت بگو با این رفتارم مشکل دارید ،مشکل گشا حضرت ابوالفضله نه من

جلوی خانواده دخترتو ناز بده ک دخترت فکر نکنه کم ارزشه

مادر من راهش دوره من همش پیش عمم می‌ذارم خعلی حامی نیس مادرم

حالا مامانت نشد پیش همون عمه اونم نشد پیش باباش بزار ولی نزار فکر کنه که فراموشش کردی یا مزاحمه اون بیشتر به توجه نیاز داره اطراف ما اینجوریه که اکثرا بچه ای که تازگی صاحب خواهر برادر کوچیکتر شده رو بیشتر از قبل بهش توجه میکنن سعی میکنن پیش اون به کوچیکه زیاد محبت نکنن که حسادت بوجود نیاد فقط هم پدر و مادر نه همه اطرافیان این کارو میکنن

ارزوی مرگ چیه دختر وااا

اتفاقا تو مادر خوبی ای ک داری دنبال راه چاره میگردی

باور کن بعضیا هستن اصلا براشون اهمیت هم نداره اینا

این حرفو نزن، حالا با عذاب وجدان میخوابی فردا حالت بده.

از فردا انشاالله سعی کن به جفتشون درست محبت کنی مثلا با هر دوشون بازی مشترک کنی و.... اینجوری هم لجبازی دخترت کمتر میشه هم این داداش و خواهر نسبت از هم تنفر پیدا نمیکنند و هم دخترت یاد میگیره چه طور با داداشش بازی کنه