2777
2789

من واقعا نمیتونم خعلی با دخترم باشم اکثرا پسرم بهم وصله اما با دخترم هستم حالا یکسره مادر و خواهرم بهم گیر میدن عین دیونه ها که چرا با دخترت کم هستی و فلان منم یه جوری شدم تا اونا رو میبینم ناخودآگاه فحش میدم به دخترم یا تند میشم باهاش اهل کمک هم نیستن زیاد پی خوش خودشون همین مادرم سی ثانیه تحمل بچه منو نمیاره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر جلوی دخترت اونجوری که به پسرت محبت میکنی به دخترتم محبت نکنی بدعاقبتی در انتظارته من نمیدونم اینجوری هستی یانه شاید نباشی اما با خودت که رودربایستی نداری که به خودت رجوع کن اگر اینجوریه توبه کن و اصلاح کن خودتو 

و دخترتو محبت بیشتری کن چون دخترا نیاز دارن وگرنه در بزرگسالی به هر پسری دل میبندن تا عقدهاشون جبران بشه

هر وقت این حرفو زدن پسرتون بده نگه دارن تو برو با دخترت بازی کن که دیگه حرف اضافه نزنن

یعنی کلا حس ناکافی بودن دادن بهم همین باعث لج ناخودآگاه من شده تا میبینمشون به دخترم میزنم لج میکنم باش داد میزنم انگار میخام حرصشون در بیاد 

اگر جلوی دخترت اونجوری که به پسرت محبت میکنی به دخترتم محبت نکنی بدعاقبتی در انتظارته من نمیدونم این ...

عزیزم من با دخترم خوبم اما خب مسلما کمتر میرسم بهش چون یه کوچیک تر دارم عین هر آدمی دیگه 

استارتر شاید درست میگند، مثلا من یکی را میشناختم دخترش را از همون یک سالکی خیلی کتک میزد، خیلییییی، وقتی پسرش به دنیا اومد ندیدم دست روش بلند کنه.

یه نفر بهش گفت چه طور پسرتو نمی زنی گفت وای پسرا شیطونند زود فرار میکنند!!

بدت نیاد شاید توی اخلاقت چیزی دیدند، اطرافیان این فرق گذاشتن را متوجه میشند، یا شاید توی بارداری هات اخلاق متفاوت داشتی و ....

خواهشا به جفتشون یکسان برس و دخترت را دعوا نکن، پسرت یاد میگیره.

حتما یچیزی میبینن ک میگن معمولا همینه بچه دوم ک میاد بچه اول دیگ کلا نادیده گرفته میشه! فقط خواهش میکنم درک کن ک دخترت هنوز ی دختر کوچولوعه و فقط چون از برادرش بزرگتره دختر بزرگی نیست انتظارات بزرگسالارو ازش نداشته باش وگرنه استارت نفرت از همینجا تو دلش میخوره...

یعنی کلا حس ناکافی بودن دادن بهم همین باعث لج ناخودآگاه من شده تا میبینمشون به دخترم میزنم لج میکنم ...

نکن توروخدا دخترتو تو جمع کوچیک نکن گناه داره دفاعی نداره نزار بریزه تو خودش

یعنی کلا حس ناکافی بودن دادن بهم همین باعث لج ناخودآگاه من شده تا میبینمشون به دخترم میزنم لج میکنم ...

می‌دونم چی میگی ولی کاش غرور دخترتو بخاطر اونا خرد نکنی منم همچین اخلاق کندی بعضی وقتا دارم ناخودآگاه ولی بهتره سعی کنیم کنترلش کنیم

استارتر شاید درست میگند، مثلا من یکی را میشناختم دخترش را از همون یک سالکی خیلی کتک میزد، خیلییییی، ...

نه گلم من یه زمانی اوایل زندگی فشار طلاق مادرو پدر و بی پولی و بیکاری شوهرم رو داشتم دخترم خعلی شیطون بود اونروز اره میزدمش اما الان داد میزنم سرش ولی کتک کم ولی جلو اونا میخام بزنم اصلا اینطور نیست که پسرمم بیشتر دوست داشته باشم اما کوچیکتر مجبورم محبت بیشتر کنم 

با اونا لجی بچرو چرا اذیت میکنی 

ب عنوان کسی ک بعد بدنیا اومدن داداشش این رفتارا باهاش شد دارم میگم

بخاطر کمبود محبت و اینکه خانواده بخاطر داداشم منو دعوا میکردن تو سن کم با آدمایی دوست شدم صرفا چون بهم محبت میکردن بجای خانواده و هنوز زخماشون رو دلم تازست و هرچی بدبختی دارم از همون موقع هاست

اون بچست درکی نداره فعلا ولی بزرگتر که بشه و بخاطر همون فحشای ک پیش مامان یا خواهرت بهش میدی میفهمی چه بلایی داری سرش میاری

کم کم افسرده میشه

حتی اگه یکسان هم دوسشون داشته باشی باز داری روح بچرو صدمه میزنی با رفتارت

پسرت کوچیکه حالیش نمیشه تهش دوتا میزنی رو دستش ولت میکنه ولی دخترت الان تو سن حساسیه .. کم کم اگه جلوی بقیه ضایش کنی عقده ای میشه بچه و ...