بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی! ۷.توی تاپیکش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین من اهل شعار دادن نیستم ولی تجربه بهم ثابت کرده بعضیا وقتی طرفشون بالاتره نمیتونند تحمل کنند و یه جوری از زندگی ادم میرند، حالا میخواند هر نسبتی داشته باشند.
به پسره زنگ میزدی همین پولو براش کارت بکارت میکردی
خودش با کله برمیگشت
خدایا یادت باشه من دوسِت داشتم اما تو نداشتی!یادت نره که من تورو خواستم اما تو منو نخواستی!من دستمو دراز کردم اما تو نگرفتی !من صدات کردم اما تو نشنیدی! من راه صراطتو پیش گرفتم اما تو محل نذاشتی!حداقل در عوض اون چیزایی که خواستمو ندادی یه مرگ راحت بده!قربونت برم فردا نیای سرطان مرطانیم کنیااااااا-بذار شب بخوابم صب پا نشم.دمت گرم👍 راستییییی هرچند تومنو نمیخوای اما من هنوز میخوامت!ببین چه بنده با مرامیم برات🧡😍