2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پرده نازک هست تو بدن اون اعضای شکم و اینا رو سر جایش نگه میداره اگه پاره بشه از قسمت پارگی اعضا میزنم بیرون

اسمش میشه فتق

البته من به صورت ساده توضیح دادم

که باید بری دکتر برات با دستگاه سرپایی عمل کنن

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
یه پرده نازک هست تو بدن اون اعضای شکم و اینا رو سر جایش نگه میداره اگه پاره بشه از قسمت پارگی اعضا م ...

مگه همچین عملی سرپایی هم میشه ؟ 

باید سونو بنویسه برام تا بتونه تشخیصش بده؟

مگه همچین عملی سرپایی هم میشه ؟ باید سونو بنویسه برام تا بتونه تشخیصش بده؟

بله اول باید دکتر تشخیص بدن فتق هست یا نه

بله سرپایی بهش میگن چون زود مرخص میکنن

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹