2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیجوقت یادم نمیره 

با دایی اینام رفتیم مسافرت 

ویلا گرفتیم

دخترداییم رو مبلا نمینشست میکفت کثیفه اخرشم یه زیرانداز از خونشون اورده بود رو انداخت رو تخت و پتوهاییم ک اورده بودو استفاده کرد😐💔

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

هیجوقت یادم نمیره با دایی اینام رفتیم مسافرت ویلا گرفتیمدخترداییم رو مبلا نمینشست میکفت کثیفه اخرشم ...

کجای کاری ما روی فرش اونجا هم زیر انداز نیندازیم بشقاب لیوان قاشق خودمون استفاده می‌کنیم علاوه بر اینایی که گفتی

کجای کاری ما روی فرش اونجا هم زیر انداز نیندازیم بشقاب لیوان قاشق خودمون استفاده می‌کنیم علاوه بر ای ...

ویلا خیلی تمیز بود تازه کلیم هزینش شد ب خاطر همون مظافت و همجی تموم بودنش

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

ویلا خیلی تمیز بود تازه کلیم هزینش شد ب خاطر همون مظافت و همجی تموم بودنش

ببین اون مبل چیکار میکنن برای نظافت فوقش یه دستمال میکشن اگه بکشن ولی ما که تمیدونیم روی اون مبل چیکار کردن خیلیا قبل ما اومدن مبل خونت که نیست که اختصاصی مال تو باشه راحت بشینی بخوابی تخت اینا هم همینطور