2777
2789
عنوان

الان کی ضرر کرد من یا اون👀

411 بازدید | 38 پست

امروز آرایش کردم 

موهامو بافت زدم 

لباس های 🤌🏼☠️پوشیدم زنگ زدم بهش

گفت خودم می‌میگرمت 

اینکه زنگ نزد هیچی 

دوباره یه ایموجی براش فرستادم 

گفت که بیرونه باید برگرده خونه فردا صبح هم باید بره سرکار 

😒خیر سرم دلم گرفته بود گفتم بهش زنگ بزنم یا بیاد پیشم یا بریم بیرون 

که هیچکدوم شد

الانن کی ضرررر کرددددد من یا اون؟😂🥺حیف آرایشم 

اولین باره رژژژژژ به این قرمزی زدم ایشششش 

هنوز پاکش نکردم 

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

یاد حبیب افتادم تو لیسانسه ها😂🤣

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد حبیب افتادم تو لیسانسه ها😂🤣

دقیقا منم با لحن همون گفتم شما هم با لحن مسعود جواب بدینن😂😂😂😂🤣

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

قطعا اون

صدرصد😒😂

اونننننن💅

بلهه

یاد حبیب افتادم 😂

با همون لحن گفتم

قطعا اون ضرر کرده😂

اصلا باخته بدم باخته😒😂فقط باید بره