2777
2789
عنوان

الان کی ضرر کرد من یا اون👀

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 38 پست
اشکال نداره. حسادت گاها لازمه

ن خب من میدونم این خط قرمزشه 

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خب من میدونم این خط قرمزشه

زیاد به این خط قرمز ها توجه نکن. تو هم برا خودت خط قرمز داشته باش. نمیخوام ناراحتت کنم عزیز دلم ولی رفتاری که امروز باهات داشت خودش خط قرمز بزرگیه. 

اگه بله ازدواج کرده بودین این کار درست نبود. ولی وقتی این مرد بفهمه قشنگ عاشق شدی همه خط قرمز هارو رعایت میکنی هیچ جذابیتی نمیمونه براش. به عنوان یک خواهر بزرگ تر که این حالتو تجربه کرده امیدوارم به نصیحتم گوش کنی.حالا نه استوری ولی زیاد کسیو بالا نبر و گاها سرکش باش :)

زیاد به این خط قرمز ها توجه نکن. تو هم برا خودت خط قرمز داشته باش. نمیخوام ناراحتت کنم عزیز دلم ولی ...

ایشون همسرم هستن🥲🥲 عکس هایی که گرفتم اصلا مناسب فضای مجازی نیستن خیلی باز هستن

وگرنه من هم در حد احترام یه سری چیزا رو رعایت میکنم

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

وقتی آقایی متأهله

خب میدونم متاهله🥲

منم زنشم😂💍

پارتنرته؟وای همیشه از این حس میترسیدممم

نه همسرم هستن 

کلا کار داشت امروز قانعم کرد