2777
2789
عنوان

شوهرم میخواست خونه بنامم کنه بیایین بگم مادر شوهرم چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 78151 بازدید | 819 پست

حرف مادر شوهرت بد نیست چون هیچ شناختی ازت ندارن 

منم بودم همین حرفو به پسرم میزدم  

بهتره نصف نصف بزنید 

ولی نباید تو روی تو میگفت یا به گوش تو میرسوند خیلی بی سیاسته 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

پس چجور میگن مرد میتونه خونه ماشینی که به اسم زن کرده رو پس بگیره؟تو اقای قاضی هم نشون داد که مرده گ ...

اگه از همون اول موقع خرید به اسم زنش کنه نه نمیتونه پس بگیره

ولی اول به اسم خودش بکنه بعد از اسم خودش منتقل کنه به زنش بله میتونه پس بگیره  و بهش میگن هبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکسم بود همینو میگفتی؟؟مزد پول بده و بنام زن بخ‌ره عیب داره ولی برعکسش باشه مهم نیست بنام کیه؟؟؟!! ...

چون خودم کارمند بودم و ۱۵ سال پول دادم 

و با کلی کل کل همسرم نصف خونه به نامم زد 

و سر همون کلی جنگ و دعوا شد 

و دیدم ارزش نداشت 

آنقدر که حرف بارم کرد

خودتونم برای خرید خونه پول گذاشتین

طلا داشتم گذاشتم ولی طلاهایی بود ک خود همسرم برام خریده بود...

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
چطور وقتی خونه همش به اسم مرده کسی چیزی نمیگه؟ اگه زنشو از خونه پرت کنه بیرون، زن دوم بگیره یا بره ب ...

خونه رو کی میخره؟مرد...آیا پول و طلایی ک این خانم داره میزاره برابر با مبلغ خونه هست؟؟اون آدمم داده کار میکنه پول درمیاره ک خونه بخره....این خانم میتونه به اندازه پولش طلب سهم کنه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
اگه از همون اول موقع خرید به اسم زنش کنه نه نمیتونه پس بگیرهولی اول به اسم خودش بکنه بعد از اسم خودش ...

واقعا؟؟ امیدوارم.....

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
ببخشید میخواستم عکس پروفایلتون رو ببینم دستم خورد درخواست دوستی دادم فقط دستم خورد خوابم میومد😂😂

فدای سرت 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
واااای اینو خوب گفتی دقیقااااا انگار از تو خونه پدر با عقده بلند شدن اومدن سراغ شوهر تموم کمبود و عق ...

درسته یا حداقل توقع بیجا نداشته باشن، دختر عمه من تو خونه پدری دوچرخه هم نداشتن اونوقت تو خونه شوهری که ماهی ۱۷ میلیون درآمد داره کمتر از ۲۰۷ قانع نیست

با تو ولی تنها....

مرد باید غیرتی باشهپارتنر من خیلی درون گراس خانواده حامی هم نداره..من خودم لرمخودمم بیشتر به عمل نشو ...

بستگی به خانواده هاداره

مامان خودم اصلا به عروس گیرنمیده،عروسامونم ازش راضین

یه جور اخترام دو طرفه هس بینشون،حتی عروسمون بعد چندسال،خواهرمو برا داداشش گرفت،ازبس راضی بودن

خود من بااینکه باهمشهریم وصلت نکردم،معمولا سالی یه بار برا دوشب نهایتش میرم خونه مادر همسرم،و همیشه میگم به همسرم توهروق دلت میخاد برو،،،که اونم همیشه بامن میره