2777
2789
عنوان

شوهرم میخواست خونه بنامم کنه بیایین بگم مادر شوهرم چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 78151 بازدید | 819 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی حق باید بدی

شوهرم خونه ای ک پدرش بین برادرش و مادرش بود زد ب اسم مادرش ک مادرش بزرگشون باشه یهو مادره وسوسه شد و با برادرشوهر بالا کشیدن سهم شوهرم الان ما ی زمین داریم میسازیم ب شوهرم میگم بزن ب اسمم میگه ن تو قلبم ب نامته شانس گوه منه 

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
آفرین منم می‌خوام همین کارو کنم

نصف نصف خوبه،ماهم همین کارو میکنیم همیشه،چون زنو شوهر دوتاشونم انگیزه پیدامیکنن برازندگی

ولی مادرشوهرت روخودت گفته بهتر ازاینه پشت سرت حرف بزنه وپسرشو پرکنه علیهت

اینطوری ترسناکه،نه که روبروی خودت بکه

بحث سر این چیزا نکنید

صاحب اول و آخر اون خونه فرزندانتون هستند ، حالا چه فرقی می‌کنه به اسم زن باشه یا مرد

عادلانه اش نصف نصفه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

والا زمانه بدی شده اگر اون هم پول گذاشته هر کی به اندازه پولش سهم ببره

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
به نظرم حرف منطقی زدن

حرفش منطقی بوده ولی اینکه جلو اسی ننه من غریبم بازی دراورده خیلییی زشت بوده

باید به پسرش تنها میگفت

الان اسی کینه به دل گرفته حقم داره

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔