2777
2789
عنوان

تصور کن حالمو و بگو چیکار کنم

546 بازدید | 73 پست

دیگه دلم داره میترکه

پر از بغضم 

پر از معصومیت 

پر از مظلومیت

هر طرف درد و درد و درده 

خودم نابود و دست و پام بسته 

نه راهی برا نجات خودم دارم نه میتونم به عزیزترینام کمک کنم 

التماس کردم 

نشد که نشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقد انرژی بدو میکشونی سمت خودت؟؟حتی اسم کاربریتم متفیه

جانم 

نمیدونی دارم چی میکشم 

دیگه ته ته خطم 

من یه روزی زندگیم آرزوی زندگی همه بود و الان یه جوری انگار زمین گیر شدم و همه با ترحم بهم نگاه میکنن

پس زندگی نکنم؟🥺 هر چند که زندگی نمونده که بکنم

منم صد بار خواستم به خواهرم کمک کنم اخرش جلو همه شدم ادم بده اخرش گفتم بدرک و ولش کردم چون واقعا کاری ازم بر نمیاد خیلی گرفتاری دارم خیلی تا دلت بخواد الان ولشکن کردم نه میتونم درستشون کنم نه جرات دارم خودمو بکشم اخرش ول کردم

منم صد بار خواستم به خواهرم کمک کنم اخرش جلو همه شدم ادم بده اخرش گفتم بدرک و ولش کردم چون واقعا کار ...

کدوم دردمو ول کنم؟ 

این همه وسواسم زمین گیرم کرده؟ 

این که با مدرک دکتری ول معطل موندم تو خونه؟ 

این که کسی که سه ساله می‌خوامش هیچ جوره نمی‌خواد منو ؟ 

هزار تا 

کدوم رو فراموش کنم؟ 

کدوم دردمو ول کنم؟ این همه وسواسم زمین گیرم کرده؟ این که با مدرک دکتری ول معطل موندم تو خونه؟ این که ...

در مورد مدرک تحصیلیت واقعا حق داری چند سال زحمت کشیدن و وقت و عمر و پول........

بعدش در مورد نامزدت الان دلگیری وابسته ای اصلا نمیتونی فراموش کنی بدرک فکر میکنی بیاد عقدت کنه هنوز وابسته اشی ؟شک نکن بعد عروسی کاری میکنه خودت بری درخواست طلاق بدی

گاهی باید ول کرد و خودتو بچسبی مهم خودتی میتونی کاری کنی بسم الله نمیتونی دریتش نکنی چرا اعصاب و روا ...

من نه تنها نمیتونم کمک کنم 

بلکه وقتی منو اینجوری میبینن خانوادم نابود میشن

در مورد مدرک تحصیلیت واقعا حق داری چند سال زحمت کشیدن و وقت و عمر و پول........بعدش در مورد نامزدت ا ...

نامزدم نبود 😔 

نذاشت مثل آدم حتی ببینمش 

همه چی تو وجودم موند 

نه تونستم سه ساله ببینمش 

نه سه ساله باهام کلمه ای حرف میزنه

خیلی داغونم 

بجاش به فکر یه کاری شغلی باش وقتی اون طرف اونقدر الاغه زجه زدنای تو به کتفش نیست لیاقتش یه الاغیه مثل خودش بعدش دوست داشتن دو طرفه اس اونم حق داره بخواتت یا نه فرض کن جاتون بر عکس بود تو اونو نمیخواستی 

نامزدم نبود 😔 نذاشت مثل آدم حتی ببینمش همه چی تو وجودم موند نه تونستم سه ساله ببینمش نه سه ساله باه ...

خب ببین تو سه ساله وقت گذاشتی شاید اون یه نفر دیگه ای رو دوست داره منم از دوست داداشم خوشم میاومد خیلی گاهی میگفتم برم بهش بگم سال ۹۴ فهیدم دختر همسایه رو عقد کرده خداییش اون دختر از من سر تر بود من دیپلم اون دوتا لیسانس من ندار اون دو تا موقعیت مالی مث من قیافه جفتشونم خوب بود الان به مشکل بر خوردن ۳ ساله توراه دادگان خانواده پسره زنو به چشم حمالو کنیز میبینن