2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه

1502 بازدید | 85 پست

سلام دوستان 

چه کارهایی انجام دادین که فکر می‌کنید سیاست زنانه هست و در زندگی یه درد میخوره . مثلا چطوری از شوهراشون پول بخوایم و بگیم چیز هایی رو برامون بگیره. از تجربه هاتون بگین. هر تجربه ای که دارید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاله ام هروقت میخواد از شوهرش پول بگیره 

میگه به فلان دوستم بدهکارم 

یه بار شوهر خاله ام زنگ زده بود به دوست خاله ام که چرا به زنم پول میدی شماره کارتت بفرست برات پولش رو بزنم ؛ اونم گفته بود نه من کی پول دادم ؟ 🤦🏻‍♀️😂

دیگه حنای خاله ام واسش رنگی نداره

سوء تفاهم نشه دوستان این دوست خاله ام با شوهر خاله ام نسبت فامیلی نزدیک داره نمیدونم کی کی اش میشه؛ میگم دوستش 🤦🏻‍♀️😂😂

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

زبون خوشلحن ملایمتعریف وتمجید از شخصیت همسرتعریف وتمجیدبابت هدیه ها و خریدای کوچیکی که برات انجام می ...

همین اهمیت دادن. چطوری باید اهمیت داد تا قدر بدونه و اونم اهمیت بده . ارزش قائل شدن خیلی خوبه ولی اگه شوهرت بهت توجه نکنه چی

زیاد فس نباش و ننال سعی کن حداقل خودتو پر انرژی و فعال نشون بدی مردا از زن بی حال زیاد خوششون نمیاد 

غر نزن 

وقتی دعواتون میشه با سکوت تنبیهش کن اینجوری هم احترام حفظ میشه هم اون تنبیه میشه و خودش میاد جلو واسه آشتی 

از نظر شوهرم 🥰اول غذا دوم غرغر نزنه سوم نیازهای ج ن س ی چهارم پول نخواد 😅😅

مشکل پوله. دارن کار میکنن برای خانواده . ولی خب قانع کردنشون و پول گرفتن کار سختیه😅

خاله ام هروقت میخواد از شوهرش پول بگیره میگه به فلان دوستم بدهکارم یه بار شوهر خاله ام زنگ زده بود ب ...

خخخ دقیقا خاله من این برنامه رو رو من پیاده کرده بود شوهرش بهش گفته بود من که میدونم دروغ میگی بزار پولوبزنم به کارت خودت😂