2777
2789
عنوان

دخترا بیاین راهنمایییی

121 بازدید | 17 پست

یه پسره هست خیلیییی دوسم داره ولی حسی بهش ندارم گفتمم بهش برا ازدواج بهم دل نبند ولی اون خیلی ذوق داره الان برام یه لب تاپ خریده ولی من میگم قرار نیست باهاش بمونم چرا ازش بگیرم ولی اون میگه کادو شما بودین قبول میکردین؟

فارغ التحصیل هاگوارتز

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گفتم ازدواج روم حساب نکن ولی باز میخاد کادو‌ بده عذاب وجدان دارم قبول کنم

خدایش عذاب وجدان هست بعدشم یه جوری حق الناس حساب میشه اون چون دوست داره بهت کادو میده و در تلاشم هست با کادو دادن و محبت کردن نظرت عوض کنه 

خدایش عذاب وجدان هست بعدشم یه جوری حق الناس حساب میشه اون چون دوست داره بهت کادو میده و در تلاشم هست ...

حق الناس اینه که بزور کلک چیزی از کسی بگیری این خودش بیشتر ذوق داره کادو بهم بده

فارغ التحصیل هاگوارتز

حق الناس اینه که بزور کلک چیزی از کسی بگیری این خودش بیشتر ذوق داره کادو بهم بده

خوب باشه بالاخره اگه قصدتون ازدواج نباشه یه روزی حالا به هر دلیلی کات می کنید از من می شنوی نگیر هر چقدرم اسرار کرد 

خوب باشه بالاخره اگه قصدتون ازدواج نباشه یه روزی حالا به هر دلیلی کات می کنید از من می شنوی نگیر هر ...

الان گفام نمیخام ولی همش میگه چرا ناراحت شدع

فارغ التحصیل هاگوارتز