2777
2789

بچه که بودم همه میگفتن بچه باید از پدر مادرش حساب ببره که مثلا آدم بشه

ولی خب ما از همون روز اول اصلاً همچین مدلی نبودیم

خونه ما بیشتر شبیه یه کافه ۲۴ ساعته بود که چهار تا دوست هم‌خونه بودن 😅

هیچوقت اون حالت که یکی بالا وایسه بگه من میدونم تو نمیدونی رو تجربه نکردم

اونا همیشه مثل دو تا آدمی که خودشونم هزار تا تجربه پشت سر گذاشتن باهام حرف میزدن

بدون قضاوت

بدون چشم غره

بدون جمله‌های کلیشه‌ای که "تو هنوز بچه‌ای نمیفهمی" 🙄

همین باعث شد از همون اول زندگیم مسیرم درست باشه

نه از روی ترس اشتباه نکنم، نه از روی ندانستن اشتباه نکنم

مثلا هر وقت وارد رابطه میشدم اولین کسی که میفهمید مامانم بود

نه برای کنترل کردن

برای اینکه واقعاً دوست داشتم براش تعریف کنم تا منو راهنمایی کنه خودشم جوری واکنش نشون میداد که هیچوقت اون حس اعتماد ازبین نره

حتی یادم اولین باری که سیگار کشیدم مامانم کنارم بود

گفت باشه بکش ولی دلیلش باید درست باشه

نه بخاطر شاخ شدن

نه بخاطر اینکه به کسی ثابت کنی بزرگ شدی

اون لحظه شاید نفهمیدم ولی بعدها فهمیدم بعضی تجربه‌ها وقتی تو محیط امن باشه دیگه تکرار نمیشه به جای اینکه خراب کنه، باعث میشه یاد بگیری برای همین من دیگه هرگز بهش لب نزدم

کلاً اونا جوری باهام رفتار کردن که همیشه میدونستم هر تصمیمی بگیرم

کنارمن

پشتم هستن

و بزرگترین اعتمادی که تو زندگیم بهم کردن این بود که اجازه دادن تنهایی مهاجرت کنم

بدون اینکه بگن "تو نمیتونی" یا "سخته"

برعکسش همیشه گفتن ما بهت ایمان داریم

و همین اعتماد باعث شد نه تنها قوی‌تر بشم

بلکه تو این مسیر هیچ وقت حس تنهایی نکنم چون میدونستم دو تا رفیق واقعی اون طرف دنیا پشتم هستن

و همین باعث شد زندگی‌مو جوری بسازم که امروز حتی خودمم ازش راضیم

و اگه الان من تو این سن، بدون فاجعه، بدون اشتباهات جبران‌ناپذیر، با کلی هدف و برنامه وایسادم

اگر هر موفقیتی داشتم و دارم

صد درصدش رو مدیون بابا و مامانم هستم ❤️

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

اونجا خارج، نمیشه روسری پوسید؟ خیلی دوس دارم برم اروپا ولی نمیخوام روسری رو در بیارم. بقیه ش مهم نی ...

مشکلی نداره عزیزم شما هرپوششی دوست داشته باشی میتونید داشته باشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر که همچین پدری و مادری پشتت بودنو هستن .سایشون مستدام .خیلی دوس دارم همچین مادری باشم ولی نمیتونم .انقد تو بچگی گفتن نه نمیشه تو دختری نه نرو تو دختری نه توووووو دختریو از همه چیز ترسوندنم انقد دختر بودنمو ضعف دونستن که پر از حس تنفر از دختر بودنم هستم .نسبت به خودمااا.عاشق دخترمم ولی نمیتونم ذهنیتمو تغییر بدم 

🤔

میون تاپیک ها، تاپیک شما پراز حس خوب بود😍

سایه اشون مستدام❤️

ان شاءالله هرجا هستید لبتون خندون،دلتون شاد و آرامش مهمون دلتون باشه🫶🏻

و چه خوب، مطمئنم شما هم جبران کردید و الان خانواده اتون بهتون افتخار میکنند❤️

و چه خوب که قدردان هستید🌹

خوشحال‌شدم‌براتون چه‌پدر‌مادر‌فهمیده‌ای‌داشتیآخه‌الان‌میگن بچه‌پدر‌مادر رفیق‌نمیخوان مقتدر‌میخواننمی ...

ممنون عزیزم

میون تاپیک ها، تاپیک شما پراز حس خوب بود😍سایه اشون مستدام❤️ان شاءالله هرجا هستید لبتون خندون،دلتون ...

ممنون عزیزم دلم باعث افتخارم که تایپکم مورد پسندتون بود

شما کدوم‌کشوری؟ ازدواج‌کردید؟ شوهرتون‌ایرانیه؟

من انگلیس هستم ، هنوز ازدواج نکردم ولی در شرف ازدواج نه همسرم المانی

خداروشکر که همچین پدری و مادری پشتت بودنو هستن .سایشون مستدام .خیلی دوس دارم همچین مادری باشم ولی نم ...

ممنون عزیزم ... الهی عزیزم مطمعن باش بخوای میتونی عزیزم تلاش کن که دخترتون این تجربه تلخ شمارو نداشته باشه

تشکر. کدوم کشور کم هزینه تر و امن تر و بهتره برای گردش؟ از کشور های اروپایی میگم

خواهش میکنم عزیزم بستگی به انتخاب خودتون داره اگه برای گردش میرین زیاد به فکر هزینه نباشید جای برید که دوست دارید

ممنون عزیزم

بیشتر از دورانی‌که تو‌خونه‌ی مادرتون‌‌بودید‌بگید خیلی‌مشتاقم‌بخونم. از رفتارهای‌مادرتون‌بگید الگو بشه‌برام

از دوران‌نوجوانی‌تون بگید مادرتان ازتون‌انتظار کمک‌توی کارهای خونه‌داشت؟ چطور مدریت‌میکرد؟