2777
2789
عنوان

تمام موفقیت‌هام رو مدیون این دو تا رفیقم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 30 پست
بیشتر از دورانی‌که تو‌خونه‌ی مادرتون‌‌بودید‌بگید خیلی‌مشتاقم‌بخونم. از رفتارهای‌مادرتون‌بگید الگو بش ...

چشم عزیز دلم  حتما تو تایپک های بعدی کامل تعریف میکنم 🫶🏻💖🌼🥰

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظرم حتما‌تگم‌‌کنید

عزیزم ممکنه یادم بره شما پستم سیو کنید من تقریبا هر روز تایپک جدید میزارم تایپک های قبلیمم دوستان گفتن جالب می تونید مطالعه کنید

عزیزم ممکنه یادم بره شما پستم سیو کنید من تقریبا هر روز تایپک جدید میزارم تایپک های قبلیمم دوستان گف ...

سلام خوشگله، من همه تاپیکاتونو خوندم، زندگی خیلی قشنگی دارین، همینطور هم یه دل پاااک. 

میتوین آدرس پیج اینستات رو هم بدی که گمت نکنم؟ چون بین این همه هیاهو به نظرم آدمایی مثل شما کم پیدا میشن، گوله انرژی❤️

سلام خوشگله، من همه تاپیکاتونو خوندم، زندگی خیلی قشنگی دارین، همینطور هم یه دل پاااک. میتوین آدرس پی ...

سلام عزیزم خیلی ممنون خیلی خوشحالم که تایپکم هام مورد پسندتون بود بعد حقیقتش من تو پیج اینستاگرام مطلبی چیزی نمی‌زارم حالت خانوادگی اینا داره 

بله عزیزم جونم بپرس گلم

زندگی توب یه کشور به دور از خونواده سخته؟ سختی هاش چین بیشتر

راستی میانگین هزینه مهاجرت رو هم اگه میتونی بهم بگو ممنونم

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾

زندگی توب یه کشور به دور از خونواده سخته؟ سختی هاش چین بیشترراستی میانگین هزینه مهاجرت رو هم اگه میت ...

عزیزم سخت ترین قسمتش برای من خود شخص من تنها چیزی که هنوزم اذیتم می کنه دوری از خانواده هستی مخصوصا تو مناسبت های خاص مثل همین امروز که تولدم 

عزیزم من سال ها پیش مهاجرت کردم هزینه ها خیلی خیلی تغییر کردن من سال 2015 مهاجرت کردم 

بازم اگه سوال داشتی حتما بپرس عزیزم

خداروشکر بابت وجود همچین فرشته هایی درسته شاید گاهی بدیا و نقص هایی داشته باشن اما هیچی ازارزششون کم نمیشه زندگی همینه ک پدر و مادرت رفیقت باشن 

بقیه رفیق ها الکین😉

ان شا الله سایشون مستدام باشه و در آرامش زندگی کنن و همیشه مایه ی افتخار هم باشین و مسیر خوشبختی رو باهم طی کنین 🌻

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خداروشکر بابت وجود همچین فرشته هایی درسته شاید گاهی بدیا و نقص هایی داشته باشن اما هیچی ازارزششون کم ...

ممنون عزیزم دلمممممم همچنین 🫶🏻💖😍عشق منی تو

سلام عزیزم خوب هستین

میشه بگین با چ مدرکی مهاجرت کردین

کحا رفتین

و اینکه همون موقع چقپ خرجتون شد

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

و چقدر تاپیکاتون قشنگه و حس خوب میده💙

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)