2777
2789
عنوان

تمام موفقیت‌هام رو مدیون این دو تا رفیقم هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 30 پست
بیشتر از دورانی‌که تو‌خونه‌ی مادرتون‌‌بودید‌بگید خیلی‌مشتاقم‌بخونم. از رفتارهای‌مادرتون‌بگید الگو بش ...

چشم عزیز دلم  حتما تو تایپک های بعدی کامل تعریف میکنم 🫶🏻💖🌼🥰

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظرم حتما‌تگم‌‌کنید

عزیزم ممکنه یادم بره شما پستم سیو کنید من تقریبا هر روز تایپک جدید میزارم تایپک های قبلیمم دوستان گفتن جالب می تونید مطالعه کنید

عزیزم ممکنه یادم بره شما پستم سیو کنید من تقریبا هر روز تایپک جدید میزارم تایپک های قبلیمم دوستان گف ...

سلام خوشگله، من همه تاپیکاتونو خوندم، زندگی خیلی قشنگی دارین، همینطور هم یه دل پاااک. 

میتوین آدرس پیج اینستات رو هم بدی که گمت نکنم؟ چون بین این همه هیاهو به نظرم آدمایی مثل شما کم پیدا میشن، گوله انرژی❤️

شما خارج از ایران زندگی میکنی؟

چند تا سوال داشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾تا10/7/1404 یکی از بهتررررین اتفاقات زندگیم میوفته مطمئنم و ایمان دارم به خودم که میتونم اون روز رویایی رو بسازم💜 وزن اولیه:85🥴 هدف اول 78✅هدف دوم 72 هدف سوم 66 هدف چهارم 60 هدف پنجم 55 ♥️  شروع 1404/4/10روزهای خوب ما هم میرسه فعلا درگیر کاراشیم🥰✨ خدایا من+تو امروز ۲۳ مرداد ماه با هم عهد میبیندیم که من همه‌ی تلاشمو بزارم وسط و تو با همه ی عظمتت کمکم کنی خدایا خیلی بهت نیاز دارم پناهم باش بزار طعم زندگی واقعی رو بچشم بزار روزای خوب منم بیاد خدایا پناه امن من منتظر معجزه ای از سمت تو ام 🥲🫂

سلام خوشگله، من همه تاپیکاتونو خوندم، زندگی خیلی قشنگی دارین، همینطور هم یه دل پاااک. میتوین آدرس پی ...

سلام عزیزم خیلی ممنون خیلی خوشحالم که تایپکم هام مورد پسندتون بود بعد حقیقتش من تو پیج اینستاگرام مطلبی چیزی نمی‌زارم حالت خانوادگی اینا داره 

بله عزیزم جونم بپرس گلم

زندگی توب یه کشور به دور از خونواده سخته؟ سختی هاش چین بیشتر

راستی میانگین هزینه مهاجرت رو هم اگه میتونی بهم بگو ممنونم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در آینه، زنی می‌بینم؛ زیبا، سرسخت، مغرور...عجب قدرتی دارد چشمانش! این قدرت، هر آینده‌ای را شکوه‌مند می‌سازد.♥️🦾تا10/7/1404 یکی از بهتررررین اتفاقات زندگیم میوفته مطمئنم و ایمان دارم به خودم که میتونم اون روز رویایی رو بسازم💜 وزن اولیه:85🥴 هدف اول 78✅هدف دوم 72 هدف سوم 66 هدف چهارم 60 هدف پنجم 55 ♥️  شروع 1404/4/10روزهای خوب ما هم میرسه فعلا درگیر کاراشیم🥰✨ خدایا من+تو امروز ۲۳ مرداد ماه با هم عهد میبیندیم که من همه‌ی تلاشمو بزارم وسط و تو با همه ی عظمتت کمکم کنی خدایا خیلی بهت نیاز دارم پناهم باش بزار طعم زندگی واقعی رو بچشم بزار روزای خوب منم بیاد خدایا پناه امن من منتظر معجزه ای از سمت تو ام 🥲🫂

زندگی توب یه کشور به دور از خونواده سخته؟ سختی هاش چین بیشترراستی میانگین هزینه مهاجرت رو هم اگه میت ...

عزیزم سخت ترین قسمتش برای من خود شخص من تنها چیزی که هنوزم اذیتم می کنه دوری از خانواده هستی مخصوصا تو مناسبت های خاص مثل همین امروز که تولدم 

عزیزم من سال ها پیش مهاجرت کردم هزینه ها خیلی خیلی تغییر کردن من سال 2015 مهاجرت کردم 

بازم اگه سوال داشتی حتما بپرس عزیزم

خداروشکر بابت وجود همچین فرشته هایی درسته شاید گاهی بدیا و نقص هایی داشته باشن اما هیچی ازارزششون کم نمیشه زندگی همینه ک پدر و مادرت رفیقت باشن 

بقیه رفیق ها الکین😉

ان شا الله سایشون مستدام باشه و در آرامش زندگی کنن و همیشه مایه ی افتخار هم باشین و مسیر خوشبختی رو باهم طی کنین 🌻

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خداروشکر بابت وجود همچین فرشته هایی درسته شاید گاهی بدیا و نقص هایی داشته باشن اما هیچی ازارزششون کم ...

ممنون عزیزم دلمممممم همچنین 🫶🏻💖😍عشق منی تو

سلام عزیزم خوب هستین

میشه بگین با چ مدرکی مهاجرت کردین

کحا رفتین

و اینکه همون موقع چقپ خرجتون شد

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿    

و چقدر تاپیکاتون قشنگه و حس خوب میده💙

ایمانی که به گیسویی بلرزد،به چه ارزد؟                                         شیپور جنگ را زده و یک باره صلح میطلبی؟! 🙂.                                   با افتخار استقلالیم💙                                                         برایم عشق در رنگ آبی، صلح در رنگ آبی، زیبایی در رنگ آبی، پاکیزگی در رنگ آبی، موفقیت در رنگ آبی، آزادی در رنگ آبی و دوستی در رنگ آبیست💙✊🏿