2777
2789
عنوان

کیامثه من به عشقشون نرسیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که متاهلی‌‌‌‌....رها کن بره

آره شوهرم میدونه دوسش داشتم خودش جدامون کردگله ای ندارم آدمه خیانت کردنم نیستم هشت سال منتظرم موندبرگزدم ولی نشدنتونستم

میگن باکسی که عاشق بوده واردرابطه نشین بوی معشوقه اش که بیادمیزنه زیرهمه چی😭😭😭😭

والا منم به عشق نرسیدم 

من با یکی آشنا شدم کلی طول کشید تا باهاش صمیمی و راحت شدم بعد عاشقش شدم 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

هی خدایا

🙂🙂 ۴ سال و ۶ ماه و ۲۷ روز....

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

قربونت چی بگیم گل دختر من الان دوتا بچه دارم ولی اون مجرده ولی دیگه اصلا وقت نمیکنم بهش فکر کنم حس م ...

آره اونم اخلاقه خوبی نداشت عصبی بودولی من دوسش داشتم

نرسیدم و میدونی چی از همه تلختره این که بعد از اون هم نتونستم کسی رو دوست داشته باشم سعی هم کردم اما ...

هه منم شوهرم روزعقدوقتی دیدمن حالم خرابه بهم گفت قول میدم عشق وبامن تجربه کنی اون یه حس زودگذربچه گانه اس ولی من ده سال گذشته اون حس هنوزم هست

من .هر لحظه خدارو بابت اینکه بهش نرسیدم شکر میکنم

وای دقیقا منم

بدبخت میشدم وگرنه

30 سالشه ی لیسانس چسی داره ار دانشگاه غیرانتفاعی ک بزم بره اونجا بهش بیسانس میدن

به درد عمش میخوره ن متر داره ن خونه ن ماشین ن سرمایه وضعیت خانوادگی هم افتضاااح لاشی هم بود دختر می‌برد خونه خالی

من .هر لحظه خدارو بابت اینکه بهش نرسیدم شکر میکنم

خیلی پشت سرم نفرین کرد روزعقدم روزعروسیم تامرزمردن رفت بخاطرنفریناش الان حال وروزدرستی ندارم

والا منم به عشق نرسیدم من با یکی آشنا شدم کلی طول کشید تا باهاش صمیمی و راحت شدم بعد عاشقش شدم

خوش به حالت