2777
2789
عنوان

سیسی های گلممممم خبر اوردم💅🏻

669 بازدید | 47 پست

هی تاپیک میبینم که وای پیشنهاد نداررم

وای خواستگار ندارم

وایییی مجرد موندم

واییییی من مرد پشمالو ندارم

عشقای من💅🏻

دیدی جنسای گرونو فقط نگاه میکنن کار هر کسی نیس حتی قیمتشو بپرسه؟چ برسه بخواد بگیرتش

فقط نگاه میکنن و حسرت داشتنشو میخورن

شومام اینطوریییییییی

پسرا از دور تماشا میکنن حتی بقدری لولتون بالاس نمیان نظر بپرسن پیشنهاد بدن جواب بشنون

چه برسه بخوان غلامتون شن😂🤌🏻

خواستم یه تکونی به خودتون بدین قدر خودتونو بدونین 

ادم درست تو زمان درست خودش پیداتون میکنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

نمیگم خانم یا دختر کالاس که پسر بگیرتش ها

منظورم حس ارزشمندی بود♥️

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلاخره یه تاپیک درست حسابی دیدیمداشتم ناامید میشدم

نه عزیزدل

تا منو داری غم نداری 😂🤌🏻

آفرین ب این روحیه دهی تون 👏👏👏

اره ستاد روحیه دهی زدم من😂🤌🏻

اینم درست

ولی دیگه ن اعتماد به نفس کاذب

یه سری جنس هم هست به دل هیچکس نمیشینه‌...

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍