2777
2789

من نامزدم ی بار گف بذار برات سس درست کنم

بعد رفت رب گوجه سرخ کرد😑😑😑😑😑

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رب و سركه و فلفل قرمز قاطي ميكنم خوشمزه مبشه ولي زياد درست نميكنم نميدونم كپك ميزنه يا نه

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن
فقط من اصلا اندازه نمیگیرم همه چیزو چشنی نیریزم و مزه میکنم برای مزش و موادشو اضافه کنم

اینهمه توضیح دادی ولی طرز تهیه رو نگفتی😑😑

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید

چند قاشق رب گوجه میریزم توی ی ظرف کوچیک مثل شیر جوش مقداری آب بهش اضافه میکنم تا یکم از سسهای بازارط رقیق تر بشه ک با پخت اندازه بشه...بعد زیرشو روشن مزکنی همینطور ک داره داغ میشه و میخواد بجوشه ی قاشق شکرو مقداری سرکه قرمز و یکم زرد چوبه بهش میزنی میتونی خیلی کم آویشنم بهش بزنی همین نوش جان...همونطور ک گفتم بازد مزه کنی اگه لازم داشت بهش چیزی اضافه کنی

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈

من مادر شوهرم اب گوجه رو میگیره جیزاره میجوشه تا ب غلظت سس برسه بهش نمک فلفل و سرکه اظافه میکنه میریزه تو شیشه نوشابه 

ولی من وقتی سس ندارم رب رو یکم تفت میدم بهش اب اظافه میکنم با فلفل و سرکه یا ابلیمو و نمک 

RPKHANMOHAMMADI@ایدی منه واسه گروه چالش پوست مو خانه داری تا عید لطفا پی ام بدید
چند قاشق رب گوجه میریزم توی ی ظرف کچیک مثل شیر جوش مقداری آب بهش اضافه میکنم تا یکم از سسهای بازارط ...

اکه دلتون میخواد کمی هم پودر فلفل قرمز  میزنید

چند قاشق رب گوجه میریزم توی ی ظرف کوچیک مثل شیر جوش مقداری آب بهش اضافه میکنم تا یکم از سسهای بازارط ...

اولا خیلی رقیقش نکنید ک هرچی پخت آبش جم نشه دوما باید حد اقل ی ربع بپزه یا بیشتر