امروز روز ملی دریای خزر نه نه ببخشید دریای کاسپین بود 🌊🌊
بیاین از این به بعد به جای دریای خزر بگیم دریای کاسپین یا دریای مازندران 🤗
اینجوری قشنگتره 👍🏻👍🏻
یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾.اگر گرفتاری داری، برای مؤمنهایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا میکنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾.اگر گرفتاری داری، برای مؤمنهایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا میکنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل
عزیزم همون دریای خزر خیلی زیباتره کاسپین بین المللی هست
خزر برنیگرده به یک قومی که مهاجم و ویرانگر بودند و اصلا ربطی به ایران نداره ولی خب متاسفانه توی کشور ما خیلی این اسم جا افتاده
اسمش کاسپین بوده حالا من کاری ندارم کی چی صداش میکنه ولی از وقتی اسلام اومده اسمشو از عربی اوردن
چه ربطی به اسلام داره
خزر اسم یک گروهی بوده
درباره اینکه خزر نام یک قوم، آئین، مذهب و یا زبان و نژادی مشخصی باشد مطالب متناقض و متضاد زیادی نوشته شده است، از این رو نمیتوان با قاطعیت نظر داد. اصولاً در مورد خزرها منابع و مستنداتی که وجود دارد خود از لحاظ اعتبار سنجی قابل بررسی هستند، چراکه همه ادعاهای موجود در رابطه با قوم خزر بیشتر فرضیه است و با قطعیت و یقین نمیتوان اظهار نظر کرد