2777
2789
عنوان

دریای کاسپین 💙

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 20 پست
درباره اینکه خزر نام یک قوم، آئین، مذهب و یا زبان و نژادی مشخصی باشد مطالب متناقض و متضاد زیادی نوشت ...

خب با این حال کاسپین یا مازندران واقعا قشنگتر نیست نسبت به خزر؟ 🤔

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همون دریای خزر خیلی زیباتره کاسپین بین المللی هست

بله درسته چون اسم کاسپین قدمت بیشتری داره بخاطر همین همه دنیا این دریا به اسم کاسپین میشناسند 

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|
خزر برنیگرده به یک قومی که مهاجم و ویرانگر بودند و اصلا ربطی به ایران نداره ولی خب متاسفانه توی کشور ...

بله عزیزم اما ما نمیتونیم به طور فردی بیایم اسم یه دریا که در یک بستر تاریخی شکل گرفته و چندصد ساله همینه رو به اسم اصلیش تغییر بدیم بدون اینکه فرهنگ سازی بشه

یعنی من بیام الان بگم دریای مازندران چند نفر دیگه هم مثل من همینو میگن؟اینطور فایده ای نداره کار آموزشه منطقیم نیست ما بخوایم چنین چیزیو تغییر بدیم

مثل اینه که الان خط عربی و فارسی در هم آمیخته ما بگیم پس میشه که جداسازی کرد

به هر صورت نظرت محترمه تو هرجور راحتی میتونی صداش کنی🤍

بله عزیزم اما ما نمیتونیم به طور فردی بیایم اسم یه دریا که در یک بستر تاریخی شکل گرفته و چندصد ساله ...

بله عزیزم درسته باید حتما فرهنگسازی بشه

اما خیلی ها بهش دریای کاسپین میگن 🙂

فرهنگسازی از من و شما و بقیه دوستان شروع میشه دیگه 🌹

تاپیکو زدم صرفا جهت اطلاعرسانی