2777
2789
عنوان

امروز چیشد مردم چقدر بیشعورند

3298 بازدید | 113 پست

رفتم عطاری آشناهم بود  طرف گفتم یه چیزی میخوام پوستم لیفت کنه 

گفت روغن هسته انار گفتم سیاه ک نمیکنه پوست رو گفت ن 

بفد گفت برای دست و صورت میخوای یا بدن 

گفتم صورت 

بعد هی گفت برای سینه هم میشه 

بعدش گفت چرا چاق نمیشی ک صورتت لیفت بشه و پر گفتم میخورم ولی خیلی رو صورتم تاًیری نمیزاره 

گفت سایز بدنت رو بگیر 

دور سینه دور کمر دور رون 

دور سینه  دور رون رو ها رو جدا جدا بگیر 

دور سینه  بعد برام بفرست تلگرام بگم مشکل چیه ک چاق نمیشی 

من اینجوری 

بودم 🫥🫥😶😶 بعد گفت اگه نوردی نداری با یه لباس ک مشخص باشه بدنت عکس بگیری چجوری ک برجستگی ها و گودی کمرت پیدا باشه 

من دلم میخواست جز بدمش پسره هرزه رو 

ده بار گفت سایز سینه برای سینه ات میخوای استفاده کنی 

کور پیشمون شدم از عطاردی رفتن 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

عجب اشغالی بوده وا

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

عطاری هرجایی نرو. 

برای لیفت صورتت محصولات ریحان کالا عالین. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب هیزی بوده 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

میگفتی دور دستم دارم.

قشنگ اندازه صورتته 

میخای بهت نشون بدم ، می‌زدی زیر گوشش

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

عطاری هرجایی نرو. برای لیفت صورتت محصولات ریحان کالا عالین.

این جا چون قبلا رفتم و میدونستم کاراش خوبه رفتم 

بعد حتی وقتی گفتن برای صورت میخوام ناخودآگاه دستمو بردم رو گونه ام گفتم میخوام گونم لیفت بشه 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲