2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید خیلی درد دارم

102 بازدید | 16 پست

دور ناف م پیچ میخوره و تیر میکشه حالت تهوع هم دارم بعد شکمم صدا میده دوسه روز امروز بد تر شده  روز اولم پهلومم درد میکرد بنظرتون روده مه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دکتر 

الان همه یه چیزی برات تجویز می کنند که قاطی می کنی 

مثلاً الان من می‌خوام برات چای علفیات رو تجویز کنم که برای اسهال ناشی از عفونت خوبه ولی میترسم  به مشکلت ربط نداشته باشه پس بهتره به سر به دکتر بزنی

برو دکتر الان همه یه چیزی برات تجویز می کنند که قاطی می کنی مثلاً الان من می‌خوام برات چای علفیات رو ...

یه رژیم گرفتم نمیدونم شوهرم  میگ شاید بخاطر اون باشه ولی خب اون سالم خوریه 

آپاندیس مگ دورنافه؟

نه ولی من سنگ صفرا داشتم از معده درد داشتم میمردم میگفتن صفرا سمت راسته دکترا هم نمیدونستن دردم از صفراس همش سرم و داروی معده میدادن

.میگم نکنه درد جای دیگه زده به دور ناف

نه ولی من سنگ صفرا داشتم از معده درد داشتم میمردم میگفتن صفرا سمت راسته دکترا هم نمیدونستن دردم از ص ...

بخدا دیگ خسته شم از این همه مرض یا دیسک یا سقط یا روده کاشکی بمیرم دیگ راحت شم

بخدا دیگ خسته شم از این همه مرض یا دیسک یا سقط یا روده کاشکی بمیرم دیگ راحت شم

خدا نکنه. انشاالله خدا بهتون سلامتی بده. هرکی گرفتار و مریضی داره.

منم خودم سنگ صفرادارم  جراح میگه عمل کن در بیار از اون ور مشکل گوارشی دارم متخصص میگه در نیار صفرا رو. مشکل استرس دارم دکتر قلب آرامبخش دارم. یه مشکل زنانه دارم هنوز اونو نرفتم ببینم دکتر چی میگه. آهان کم خونی دارم طحالم بزرگ شده🤣🤣🤣🤣 

خدا نکنه. انشاالله خدا بهتون سلامتی بده. هرکی گرفتار و مریضی داره.منم خودم سنگ صفرادارم جراح میگه ع ...

ای وای من خدا بهت سلامتی بده عزیزم

اگه دیدی بچه داریم بقیه شو مهم نیس☹️