2777
2789
عنوان

شدم مثل بچه های کوچولو سه چهار ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 25 پست
برا جمع دخترونه که مشکلی وجود ندارهولی خب جلو شوهرم از فردا اونم باهام شوخی پسرونه می‌کنه یهو 😂🤦🏻 ...

شاید من اشتباه میکنم 

یا تفاوت دیدگاه داریم ولی بنظرم خیلی خوبه ادم جلوی همسرش که بهترین دوستشه خودش باشه 

حالا خودش شاید گاهی یه خانم لونده ،گاهی یه پسربچه بازیگوش 

من بچه بودم عین بز کوهی از دیوار راست بالا میرفتم و این عادت مونده روم 

😂😂یادمه دیت سومی که با همسرم که اون موقع دوست پسرم بود رفته بودیم بیرون یه سازه فلزی دیدیم گفتم بنظرت میشه رفت اون بالا نشست 

گفت میتونی برو 

من رفتم 

بعداها برگشته بود یکی از چیزهایی که جذبم کرد همین بود که جلوی من خودت بودی ،سانسور نکردی خودتو که وای مردم ببینن وای پسره نگه دختره چه سبک یا هرچی 😂

یادم نیست کجاولی خیلی سال پیش شنیدم اگه کسی عادت ها یا تیکه کلام های شخصی رو برداره به این معنیه که ...

دقیقا تیکه کلاماشو که موقع اوج احساساتش میگه یعنی عصبانیت خوشحالی یا غم 

چه تعبیر قشنگی ولی 🥲🌱

می‌خواهم بروم و ناپدید شوم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید من اشتباه میکنم یا تفاوت دیدگاه داریم ولی بنظرم خیلی خوبه ادم جلوی همسرش که بهترین دوستشه خودش ...

اینم هست

من واقعا همسرم نزدیکترین دوستمه و خیلی جلوش خودمم که گاهی به خودم میگم بابا دختر یکم سیاست داشته باش اما نمیتونم 😂👌🏻منم یه بار نزدیک بود تو مسافرت دوستانه آبروم جلو دوست همسرم بره آخه رفته بودم بالای کابینت (از بچگیم عادت دارم چون قدم بلند نیست اونقدر البته کوتاهم نیست ولی خب دستم نرسه عادت ندارم از بقیه کمک بخوام تو خونه بابام اینا میپرم رو کابینت  و خب 

تیپ و استایل و نوع رفتارم تو جمع و جمع های رسمی تر خانومانه ست 

منم همینم 

بخدا یه بار شام رفتیم بیرون گفتم دمت گرم سفره داری کردی پر برکت باشی گفت مگه با بقالی و قصابی محل داری حرف میزنی 🤣🤣🤣🤣

متاسفانه با ۶ تا دایی و داداش بزرگ شدم مادرمم تک دختر بود به پا مردی حساب میشد 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

منم همینم بخدا یه بار شام رفتیم بیرون گفتم دمت گرم سفره داری کردی پر برکت باشی گفت مگه با بقالی و قص ...

😂وای خیلی خوبین شما

منم همین شکلی بودم 

همه از بچگی میگفتن قوی باش 

به دختر نباید لوس باشه و..

تازه الان بهتر شدم اینه 🫣🤣

😂وای خیلی خوبین شمامنم همین شکلی بودم همه از بچگی میگفتن قوی باش به دختر نباید لوس باشه و..تازه الا ...

منم الان خوبم 🤣🤣🤣وگرنه خیلی داش مشتی بودم بعد ازدواج سعی کردم دخترونه تر باشم 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

منم الان خوبم 🤣🤣🤣وگرنه خیلی داش مشتی بودم بعد ازدواج سعی کردم دخترونه تر باشم

خیلی سخته این دخترونه بودن 

اولاش داداشم چقدر بهم می‌خندید که چرا یهو رفتارم داره عوض میشه 😂