2777
2789
عنوان

این ضعف دائم کی تموم میشه باردارم

77 بازدید | 11 پست

6 هفته م، مدام گرسنمه،غذا میخورم یکم معده م پر میشه تهوع م کم میشه و سرحال میشم وقتی نمی‌خورم حالم بده اصلا جون ندارم از جام پاشم، مدام گرسنه م، کی تموم میشه این حالت،تو بارداری اولم هم دائم گرسنه بودم ولی یادم نیست تا چند هفته طول کشید

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بعد غذا خرما بخورید دل صعفی رو خوب میکنه چون گرمه

آره ولی بعدش ترش میکنه معده م

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا سه ماهگی احتمالا برطرف شده برای من که اینطور بود البته من فقط ضعف و گرسنگی داشتم تهوع نداشتم

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

خیلی خوبه تا میتونی بخور. من اینقدر بی اشتها شده بودم وزن بچم کم بود

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خیلی خوبه تا میتونی بخور. من اینقدر بی اشتها شده بودم وزن بچم کم بود

خب الان که وقت وزن گیری ش نیست هرچی خودم چاق بشم 😶

تا سه ماهگی احتمالا برطرف شده برای من که اینطور بود البته من فقط ضعف و گرسنگی داشتم تهوع نداشتم

من از گرسنگی و تهوع بیدار میشم بعد خوابم میاد دلم میخواد بخوابم گرسنگی نمیذاره وقتیم چیزی بخورم دیگه نمیتونم بخوابم چون معده م ترش میکنه 😴

منم اینجور بودم وارد ماه چهارم شدم اصلا دیگه گرسنم نیست

انشالله که برا منم همینجور باشه سه ماه اول سه ماه خیلی سختیه

من از گرسنگی و تهوع بیدار میشم بعد خوابم میاد دلم میخواد بخوابم گرسنگی نمیذاره وقتیم چیزی بخورم دیگه ...

یکم دیگه هم تحمل کنی برطرف میشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

یکم دیگه هم تحمل کنی برطرف میشه

همش روزا رو میشمرم تا شهریور بیاد و تموم بشه 

خب الان که وقت وزن گیری ش نیست هرچی خودم چاق بشم 😶

چرا هست‌‌ درسته ماه آخر مهمتره ولی قبلشم باید تو صدک نرمال باشه. نگران وزنت نباش چیزای خوب و سالم بخور که مواد مغذی بهش برسه و خودت زیادم چاق نشی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.