سلام دوستان من دیشب با درد شدید رفتم بیمارستان مایع آزاد داخل لگن دیده شد ک نمیدونم کیستم بود سوراخ شده بود بعد ۵۰ روز از پریودم میگذره ساک با سونو شکمی دیده نشد با واژینال هم مشکوک به ساک بود و سمت تخمدان راستم یک چیز مشکوک دیدن که احتمال دادن به خارج رحمی اما ن خونریری دارم ن تهوع و چیزی بیاین توروخدا بگید هرکی مثل من بوده میترسم اگ تشکیل هم بشه خدای نکرده موردی داشته باشه چکار کنم
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه جای دیگه هم برو سونو آخه من شنیدم خارج رحمی خیلی دردناکه خونریزی اینا داره
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍