2777
2789
عنوان

خارج رحمی

87 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من دیشب با درد شدید رفتم بیمارستان مایع آزاد داخل لگن دیده شد ک نمیدونم کیستم بود سوراخ شده بود بعد ۵۰ روز از پریودم میگذره ساک با سونو شکمی دیده نشد با واژینال هم مشکوک به ساک بود و سمت تخمدان راستم یک چیز مشکوک دیدن که احتمال دادن به خارج رحمی اما ن خونریری دارم ن تهوع و چیزی بیاین توروخدا بگید هرکی مثل من بوده میترسم اگ تشکیل هم بشه خدای نکرده موردی داشته باشه چکار کنم

چرا باید مورد داشته باشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه گیر دادن خارج رحمیه

یه جای دیگه هم برو سونو آخه من شنیدم خارج رحمی خیلی دردناکه خونریزی اینا داره

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

بارداری معمولی، هر ۴۸ ساعت یکبار بتا دوبرابر میشه ولی خارج رحمی رنج خاصی ندارهبا وجود مایع لگنی، نبو ...

من میگم نزدیک پریودیم لقاح صورت گرفته واسه همین دیر تشکیل شده