2777
2789

نه یک مسافرتی منو با خودشون میبرن نه هیچی چند سال پیش تولد عمم همونطوری خونشون بودم یهو فهمیدم تولدشه یک شال براش خریدم چهار سال پیش ۳۰۰ تومن هی گفت جبران میکنم هنوز نکرده من ۱۸ سالمه کلا اونا اصفهانن من اهوازم یعد سه سال تابستون اومدم اصفهان هیچکدوم یک سراغ نمیگیرن تو دلم مونده یک بار با عمه هام و عموهام و ....برم بیرون چون مامانم باهاشون قهر کرده و بابامم اهواز هیچی تحویل نمیگیرن تا بابام بیاد هرروز شام دعوت میکنن فکرکنم خخخ اسکلای روانی تولدام هیچ کادویی نمیگیرم اصن انگار هیچ کسو ندارم من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجای کاری خواهر من پارسال دخترم به دنیا اومد از ۶ تا عمه یکیش حالمو پرسید بهم زنگ زد اونم تنها عمه ای بود که پاگشا دعوتمون کرد. امسال عمه آخری رو تو انستا فالو کردم بهش پیام دادم احوال پرسی میگه بچه‌ت خوبه؟ اصلا نمیدونم دختره یا پسر. اسمش چیه

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                

اوووو فامیل که خیلی طبیعیه دختر

هر کس زندگی خودشو داره ، از بقیه توقع نداشته باش تا با ارامش زندگی کنی

خودت ارزش خودتو حفظ کن به روی خودت نیار

این مسئله چیزی نیست که زندگیتو خراب کنه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

اخه دوست دارم رفت و آمد داشته باشم با فامیل ولی انگار یک طرفس

اکثر ایرانیا همینن

مثلا من خودم ، ما با فامیل پدری قطع ارتباط کااااملیم

ذات درستی ندارن ماهم ترجیحمون اینه

اوناهم ...

اصلا به کتفتم نباشه

فامیل مادریت چطورن؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

اکثر ایرانیا همیننمثلا من خودم ، ما با فامیل پدری قطع ارتباط کااااملیمذات درستی ندارن ماهم ترجیحمون ...

اونا خوبن بد نیستن ولی خانواده پدری کلا انگار واسه بچه های داداشون بدذات میشن به خودشون که میرسه خوبن