2777
2789

سرماخوردگیم بدن دردم تازه خوب شده ولی گوشام کیپه

انقدر گشادم حال نداشتم چیز درست حسابی بخورم 

همش خواب بودم 

حالا چشم افتاد به حلوا شکری ازینا ک پسته روشه 🥹نتونستم جلو خودمو بگیرم ...😭😭رفتم ی ساندویچ گنده درست کردم با حلوا و نون لواش خوردم ..الان عذاب وجدان گرفتم نکنه 

پس بیوفتم و بدتر بشم 😩😩😩😭😭😭

توف تو بختم که انقدر عاشق حلوام 😖😖😖

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اشکالی نداره🫂

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو روزه این مریضی گرفتم...هیچی هم نخوردم ب قول تو حال نداشتم شام درست کنم

وای من هفته پیش ک مردم  زنده شدم  

کپسول ۵۰۰ با استامینیفون یکسره خوردم 

فقط ی بار سوپ درست کردم ..😐سوپ چی 🤣😂😂شبیه آب مرغ بود جعفریا توش ملق میزد ..ولی خوب خوردم بد نبود

خلاصه یکسره دمنوش ..و بهتر شدم 

الان خوبم ولی گوشام کیپه

آخ آخ آخ دقیقا دوست منم آخرا سرما خورده بود و همین حلوا شکری رو خورد و جان به جان تسلیم کرد....جوری ...

🤣😂😂خدا نکشت دختر اول داستانت منو تا مرز مردن برده