2777
2789

دونفر از اعضای خانوادمو سه سال پیش از دست دادم

خواهرم زیاد اهمیتی نداشت ولی مادرم تنها کسی تو دنیا  بود که برام عزیز بود😮‍💨😮‍💨😔😔😔😔 اخرش نتونستم این دردو تحمل کنم و تسلیم افسردگی شدم....

خودمم پیارسال کنسر گرفتم ولی متاسفانه یا خوشبختانه ( حقیقتا نمیدونم چی بگم)🤷🏼🤷🏼🤷🏼🤷🏼🤷🏼شکستش دادم

حالا میخوام یه کاریرو شروع کنم تا به درمان  افسردگیم کمک کنم   از ترس اینکه بخاطر شدت افسردگی همین کارو از دست بدم  از دکتر خواستم برام دارو بنویسه

دکتر ترانکوپین25 و  لاموتریژین50  نوشت   الان خریدمش ولی حواسم نبود تحقیق کنم مال چه شرکتی باشه!!!!! 

دوستان  بنظرتون ترانکوپین شرکت tekajeخوبه ؟   و لاموتریژین شرکت امین

شرکت امین قبلا داروهاشو گرفته بودم راضی نبودمو ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خوبن مشکل خواب دارید ؟

عزیزم داروها با توجه به شرکتاشون متفاوتن مطمعنی این شرکتایی که گفتم خوبن؟

من مشکل اشتها و خواب ندارم خوابم زیادم هست ولی سبکه تا کسی میاد اتاق میپرم از خوا 

بله خوبن مشکل خواب دارید ؟

سلام اپرا یه سوال داشتم خدمتت 

برای تمرکز بچه نوجوان به نظرت دکتر و قرص و جواب میدن؟ 

بیش فعالی ندارم عدم تمرکز داره

دکتر خوبی میشناسی در این مورد؟ 

دنیا اونقدرها جدی نیست   
عزیزم داروها با توجه به شرکتاشون متفاوتن مطمعنی این شرکتایی که گفتم خوبن؟من مشکل اشتها و خواب ندارم ...

من شرکت یادم نمیاد ولی ترانکوپین شرکت های مختلف اثراتش برام فرق داره

به دنبال وارستگی 
سلام اپرا یه سوال داشتم خدمتت برای تمرکز بچه نوجوان به نظرت دکتر و قرص و جواب میدن؟ بیش فعالی ندارم ...

سلام

به نظرم دارو اخرین مرحله است 

تمرین های تمرکز بهتره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلام عزیزم امیدوارم خوب باشی من ۲ ساله می‌خورم ترانکوپین ۲۵ ولی خستم همش باعث پرخوریم میشه

سلام گلاب عزیزم . خیلی وقت بود سعادت دیدنتون رو نداشتم. بله پرخوری میاره. من بعد جراحی گلوم سیستم خوابم تغییر کرد و دکتر داد . یهو دیدم هی دارم دوز بالا میبرم . وزنم زیاد میشه

سبحان و تهران شیمی داروهای اعصابشون خوبه

اینایی که گرفتم خیلی ارزون شد !!!!!😕😕😕 تو این مملکت میلیاردی خرج سلامتی میکنن خوب نمیشن یهچعنی با داروی سی چهل تومنی قراره حال من بهتر بشه؟

سلامبه نظرم دارو اخرین مرحله است تمرین های تمرکز بهتره

چه تمرین هایی ببرمش؟ 

کلاس تندخوانی براش مفیده به نظرت؟ 

سمپاد درس می خونه یکم به مشکل خورده با این تمرکزش 

دنیا اونقدرها جدی نیست   
عزیزم داروها با توجه به شرکتاشون متفاوتن مطمعنی این شرکتایی که گفتم خوبن؟من مشکل اشتها و خواب ندارم ...

بله میدونم شرکتها فرق دارن ولی این دو شرکت خوبن