2777
2789

دقیقا سیزده روز از اتمام پریودم میگذره ، دیشب اومد سمتم و خودش ارضا شد و رفت و من واقعا تحت فشارم . 

نمیبخشمش 

ازدواج کردم ولی عینهو مجردا تحت فشارم . هر شب پشتشو می‌کنه بهم و می‌خوابه 

خدایا چرا تمام مشکلات دنیا مال کنه

دارم از غصه میترکم . واقعا مگه من چمه 

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😔 براشون مهم نیست شوهر منم همینجوری بی محلی می‌زاره چند وقت پیش بهم میگه اگه بیای سمتم یه لقد میزنم ...

واقعا مشکل از کجاست ... متنفرم از مردا 

از خود راضی های بی مصرف

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
چرا بهش نمیگی که ارضا نمیشی ؟

فک میکنید نگفتم ؟؟ دو ساعت روضه خوندم براش . آخرش میگه حالا بزار برات فردا الان بخوابیم . و ماتقده مشکل از منه نه اون

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
برید مشاوره این مسائل چیزی نیست که خودتون بخواید حلش کنید با دعوا و قهر هم هیچ نتیجه ای حاصل نمیشه

آقا ن ک خیلی پول هم داره ؟ داریم نون خشک میخوریم 

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
عزیزم مراکز بهداشت جلسات روانشناسی رایگان داره

تو روستا هستیم . بهداشت روستامون اقوام نزدیکمه و همه به هم مشکلات مراجعین رو میگن و. بسیار بی فرهنگ و مشکلی که یکی سریع توی تمام روستا پخش میشه😑🥲🥲💔

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
فک میکنید نگفتم ؟؟ دو ساعت روضه خوندم براش . آخرش میگه حالا بزار برات فردا الان بخوابیم . و ماتقده م ...

مشکل از تو نیست آقایون کلا خر تشریف دارن اسپری تاخیری بگو بزنه تا یکم رابطه طولانی بشه تو هم ارضا بشی و اینکه عزیزم اگه بازم اهمیت نداد سری بعدی باهاش وارد رابطه نشو بگو منم نیاز دارم مگه عروسکتم میای کار خودتو میکنی میری میخابی

مشکل از تو نیست آقایون کلا خر تشریف دارن اسپری تاخیری بگو بزنه تا یکم رابطه طولانی بشه تو هم ارضا بش ...

خیلی خیلی خیلی سخته😔 احساس بدی دارم و دارم به گناه آلوده میشم

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
تو روستا هستیم . بهداشت روستامون اقوام نزدیکمه و همه به هم مشکلات مراجعین رو میگن و. بسیار بی فرهنگ ...

مشاوره آنلاین هم خوبه ها

هزینه شم کمتره 

بشین باهاش با لحن ملایم صحبت کن 

کاملا حق با شماست اما با لحن عصبی و دعوا صحبت کردن باعث میشه حرفات بی تاثیر بشن گلم 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀