2777
2789
عنوان

ویار به پختنی ها

106 بازدید | 13 پست

سلام من کلا به غذاهایی که پخته شدن ویار دارم و بالا میارم کارم خوردن نون پنیر و آبدوغ خیار و بستنیه؟کسی مثل من بوده؟برا جنین ضرره؟

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب باید مواد پروتئینی هم بخوری در هر صورت جنین از بدن مادر تغذیه میکنه ولی اگه نخوری شما آسیب میبین ...

گوشت که کلا نمیتونم موندم چیکار کنم

دعا کنین تو این روزای پربرکت که روزای سخت بیماری کوچولوم دیگه برنگرده التماس دعا

میگن سردی برا نوزاد بده ...دیگه نیدونم 

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
نه گوشت نه مرغ ماهی برنج هیچکدومو نمیتونستم بخورم

بعد خوذش خوب شد؟من دمیترونم میندازم کاری نمیکنم

اصلا خودتو مجبور نكن به خوردنش

ماهت كه ميره بالا نميتوني لب بزني

من خودمو محبور كردم الان متنفرم واقعا نميتونم يه سري چيزا رو بخورم

چون ميرفتم برميگردوندم

ولي ٩٠ درصد خانوما وارد ٤-٥ ماه ميشن كلا خول ميشن

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..

من خواهرم با وزن ٤ كيلو،كلا با نون پنير و نون سوخاري و كره به دنيا اومد😂

تازه مامانم مكه هم بوده نميدونسته حامله اس چقدر اعمال سخت انجام داده

من روانشناسم و كاردرمانگر سالمند،بخصوص الزايمري هاي عزيز،در صورتي كه نياز مند به كاردرمانگر و روانشناس سالمند در تهران هستيد درخواست دوستي بديد..
با دکتر زنان ات صحبت کن.این طوری رشد کوچولو ات کم میشه و به مشکل بر میخوری.اگه بو اش بهت نره هم نمیت ...

نه ربطی به بو نداره کلا برام خوردنش سخته