2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم میخوام جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1309 بازدید | 68 پست
مرسی بابت صحبت هات من خودم هم دنبال یه روزنه هستم تو زندگیم

خواهش میکنم، حیفه نکنید، من خودمو میبینم چهل و خورده ای سن دارم، هنوز مجرم، و کسیو تو زندگیم دارم که خانوادم مخالف ازدواجمونن، در صورتی که ما هر دو کلا با چیزی که خانواده ها میخوان و ... متفاوتیم، ولی کسی درک نمیکنه، ما هر روز داریم زجر میکشیم و کسی نیست دردمون دو بفهمه، شما لطفا اینکارو با خودتو زندگیتون نکنید، آدرس روانپزشک عالی براتون گذاشتم تو پستای قبلی، البته الان گذاشتم، حتما پیگیری کنید، بازم میگم حیفه

خوب دلیل جدا شدن شما چیه؟

وابستگی که تو زندگی به خانواده داشت باعث شد زندگی خوبی نداشته باشم.

الان خیلی داره تلاش میکنه جبران کنه ولی میدونه اینجوری حال دل خودش خوب نیست چون کاری را میکنه که دوست نداره .

منم متاسفانه نمیتونم گذشته را فراموش کنم هر روز حالم تو زندگی بدتر میشه خب در مقابل حال شوهرمم بد میشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وابستگی که تو زندگی به خانواده داشت باعث شد زندگی خوبی نداشته باشم.الان خیلی داره تلاش میکنه جبران ک ...

خیلی سخت گرفتید، این افکار رو بریزید دور

صدقه دادن دیگه قدیمی شده، شما اعتماد نکن هزارتا بلا ازت دور میشه

خیلی سخت گرفتید، این افکار رو بریزید دور

بله متاسفانه  خیلی سخت گرفتم 

ولی دست خودم‌نیست مثل کسی که عصبی با اینکه خودش دلش نمیخواد .

ولی کاریش نمیشه کرد منم دست خودم نیست واقعا نمیتونم ببخشم 

به همسرمم گفتم من یک آدم مرده ام مثل این میمونه گل بخری یا حرف محبت آمیز را به یک آدم مرده بگی خب واقعا هیچ واکنشی نشون نمیده کسی که مرده ، منم دیگه نمیتونم به محبت هاش واکنش نشون بدم